Alkmaar
Vast
75k
React, Node, Typescript, AWS

Senior Node.JS Developer

Werken aan grote internationale streaming services en Smart Tv-platformen? 

Wat doet onze klant?

Ontstaan vanuit een eigen interesse in gaming is deze organisatie in 24 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend fullservice software development powerhouse met meer dan 300 FTE. Zo zijn zij de niet zo stille kracht achter grote internationale klanten. Voor hen bouwen en onderhouden zij van begin tot eind hun platformen. Zo kan je onder meer denken aan de streamingservice van de grootste sportzender van Nederland en de "mijn omgevingen" van toonaangevende Nederlandse bedrijven.

Samenwerken en collegiaal te werk gaan staan voorop en zo is communicatie belangrijk binnen deze organisatie. Dit is allemaal terug te zien in hun passie voor development waarbij zij twee dagen per week op kantoor aan het knallen zijn, meer dagen mag natuurlijk altijd! Tussen het knallen door is het niet ongebruikelijk om op een van de vijftien playstations 5 iemand in te maken, de gym te bezoeken of even lekker ontspannen in de thuisbioscoop. Niet geheel onbelangrijk is het om je kennis up-to-date te houden op een leuke wijze. Daarom zijn er op dinsdag kennis sessies waarbij er eten wordt besteld en je aan eigen projecten kan werken of inspiratie kan op doen bij anderen.

Dit alles doen zij vanuit multidisciplinaire projectteams in een agile way of working.

Wat kom jij hier dan te doen?

Om de gave projecten die zij bouwen voor klanten te kunnen blijven doen hebben zij extra handjes nodig. Als senior ben jij namelijk verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten om de requirements op te halen. Zo ben jij verantwoordelijk voor de juiste kwaliteit in het team en eindverantwoordelijk voor enkele grote projecten!

Een van de projecten waar je aan kan denken is het "service platform". Dit is een platform dat bestaat uit verschillende externe systemen die aan elkaar gekoppeld moeten worden om de data op één manier op te halen. Je gaat de data van deze systemen vervolgens beschikbaar maken middels een API, die aan een mobiele app is gekoppeld.

De andere projecten zijn vaak webbased in een cloudomgeving. CI/CD is jou dus niet onbekend, want dit wordt ook een onderdeel van jouw werkzaamheden. Dit alles wordt gehost in AWS.

Wie ben jij?

Naast dat je over de juiste skills moet beschikken moet je natuurlijk ook plezier hebben waar je werkt! Binnen de organisatie werken veel nieuwsgierige, pro-actieve en sociale developers met een liefde voor hoogwaardige kwaliteit code. Wanneer op de dinsdag aan eigen projecten gewerkt wordt, worden ook bèta versies toegepast. Pas je eigen mening en visie toe en het komt helemaal goed met jou hier!

Welke skills moet jij dan minimaal hebben om te slagen bij onze klant?

  • 4 jaar ervaring als Node.JS developer
  • Typescript
  • AWS
  • CI/CD

Wat kan ik verwachten?

Naast dat jij komt te werken in een fantastische omgeving krijg je hier ook hele leuke dingen voor terug!

  • Een salaris dat kan oplopen tot €6000 bruto per maand
  • Opleidingbudget
  • Hybride werkomgeving waarvan 2 op kantoor (dinsdag op kantoor en de andere dag in overleg)
  • Ontbijt en Lunch gemaakt door de chef
  • Een kantoor vol ontspanning met bordspellen, gameconsoles, thuisbioscoop of de VR hoek
  • Events om met je collega's te connecten zoals sporttoernooien. LAN-parties en leuke borrels
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioen
  • Reiskosten vergoeding
  • Thuiswerk vergoeding
  • De beste laptop en telefoon naar keuze

Als ik jouw skills had, had ik het wel geweten. Helaas is dat niet, maar kan ik jou wel helpen aan deze toffe baan!
Bel mij op +31620293364 ,mail naar l.verweij@haystackpeople.nl of solliciteer door op de button te klikken. Makkelijker kan ik het niet maken!

Senior Node.JS Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen