Werken bij Haystack People

Technologie verandert de toekomst en om de beste technologie te maken heb je de beste mensen nodig; deze zijn schaars! De “War for Talent” wordt dagelijks gestreden en de grootste corporates en de kleinste ondernemers zijn op dit speelveld gelijk. De organisatie die als winnaar uit de strijd komt heeft de beste mensen op de frontlinie en dat zijn wij; de recruiters.

Haystack People is er om teams te creëren

Want een goed team is nodig om te winnen. Onze partners winnen door te blijven innoveren en zo veranderen we samen de technologische wereld van morgen.

Door jarenlange ervaring in de wereld van software development snappen wij de problemen en de uitdagingen die er liggen. Deze kennis geven we door aan jou zodat jij succesvol in je werk wordt en de partners waar jij mee werkt verder te brengen.

Het gaat om de versterking van elkaar, voor en door mensen, want mensen maken de toekomst

Om echte technologische innovatie te bereiken heb je de juiste combinatie van technische kennis, creativiteit, visie en overtuigingskracht nodig. Voor de technische kennis zijn wij er. Want wij onderzoeken en vinden de beste mensen. 

Maar hoe weet je wie dat zijn?

Dit is niet af te lezen van een cv, bedrijfswebsite of Linkedin-profiel. Hiervoor moet je het gesprek aangaan, elkaar leren kennen en durven de kritische vragen te stellen om de diepgang op te zoeken die er nodig is om iemand echt te helpen.

Wij trainen jou om de visie die iemand heeft voor zijn carrière of bedrijf te realiseren door de beste mensen te vinden en een netwerk te bouwen waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Of het nou de nieuwste technologie op het gebied van Gaming, VR, Blockchain of SaaS is. 

Het gaat om de versterking van elkaar, voor en door mensen, want mensen maken de toekomst en als Recruiter bij Haystack People ben ook jij “future-proof”.

Ben jij klaar voor de toekomst? Kijk dan naar onze vacatures.

Geinteresseerd?

Bedrijven en techteams helpen groeien, daar lopen wij warm voor. Maar waar onze kracht echt ligt, is professionals maximaal te laten floreren.

Bekijk al onze interne vacatures!

Stijn Koehler

Founder

Binnen verschillende organisaties heeft Stijn zich gespecialiseerd in het bemiddelen van schaarse tech profielen in het hogere segment. Met de missie om het meest gewaardeerde IT recruitment bureau te worden is hij Haystack People gestart.

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31627284267
 2. s.koehler@haystackpeople.nl
 3. LInkedIn

Rashied Sadloe

Talent Acquisition Consultant

Als recruiter vind ik persoonlijke benadering, expertise en vakmanschap belangrijk. Het gaat er namelijk niet om dat je goed op je plek zit maar dat je op de beste plek zit. Om die beste plek te vinden zet ik mij graag voor jou in!

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31683931968
 2. r.sadloe@haystackpeople.nl
 3. LinkedIn

Jill Kranenburg

Talent Acquisition Consultant

Sinds 2019 specialiseert Jill zich in het bemiddelen van IT profielen, waarvan de focus voornamelijk op software development ligt. Door deze specialisatie adviseert zij zowel de klanten als de kandidaten om tot de juiste match te komen.

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31630716577
 2. j.kranenburg@haystackpeople.nl
 3. LInkedIN

Arnold Janssen

Senior Recruitment Consultant

Filmproducent, gamer en de meest invloedrijke recruiter van Nederland. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het vinden van top talent voor de partners waar ik mee samenwerk. Mijn focus ligt op disruptive tech en entertainment. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor onze blockchain unit en zorg ik er voor dat de games van de toekomst de beste mensen hebben.

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31682099493
 2. a.janssen@haystackpeople.nl
 3. LinkedIn
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen