Vast
75k, 80k, 70k, 65k
Java

Blockchain Developer - Crypto Exchange

Wil jij de magische wereld van blockchain in en werken aan de exchange van een van de grootste en bekendste Crypto-Brokers van Nederland? Dan zou ik zeggen stake jezelf vast in je stoel en lees deze vacature!

Het Bedrijf

Onze partner is in 2017 begonnen nadat twee vrienden de koppen bij een hebben gestoken om een van de eerste en beste te zijn in Nederland op het gebied van Crypto-Brokerage. In lekentaal: Hier kan je crypto kopen zonder moeilijke grafieken, stop losses, buy order en al die gekkigheid.

Wat begon met met BTC en ETH is uitgegroeid waar zo'n 130 coins te kopen zijn variërend van $DOT tot $XRP. Met de groei in coins zijn ze ook in het personeel uitgebreid en werken er nu tegen de 40 mensen! Omdat het een bedrijf is dat opgezet door jonge mensen is de cultuur ook prettig informeel (in de videocalls die ik met ze heb gehad had iedereen een Steelseries headset, dus je snapt wel waar die ook voor wordt gebruikt) en is er geen hierarchie. Dit gevoel straalt ook uit naar de klanten want in tegenstelling tot veel andere partijen zal je wanneer je als klant een probleem hebt altijd een mens aan de telefoon krijgen.

Zij vertrouwen er namelijk op dat de mensen die ze aannemen snappen wat ze moeten doen, anders deden ze het zelf wel;)

Maar waar hebben ze jou voor nodig? Lees snel verder!

De Job

Weet je nog dat ik zei dat ze geen grafiekjes enzo hadden? Nou dat gaat flink veranderen want ze gaan hun eigen exchange bouwen! De backend staat al (is gebouwd door een team van 7 man) de frontend wordt hard aan gewerkt en nu is het tijd voor de blockchain!

Blockchain is het wilde westen, the next frontier, de toekomst. Dat betekend dat jouw werk echt pionieren en ontdekken is. Dit is uitdaging die je moet liggen en hiervoor moet je gewoon een goede software engineer zijn. Taal maakt je niet uit jij snapt de principes.

De taken die er liggen lopen ver uit een van het maken van $ADA staking nodes tot smart contracts in Solidity voor de achterliggende techniek voor de exchange èn een betaalpas die er aan komt!

In principe ga jij verantwoordelijk zijn voor hoe een Top 3 exchange in Nederland samenwerkt met verschillende chains en ook de voordelen hiervan kan samenbrengen in hun platvorm en dat zo naar de mensen brengt. Met een handelsvolume van 6 miljard euro moet dat wel een verantwoordelijkheid zijn waar jij je comfortabel bij voelt.

Jouw Skills

Het gaat niet om opleiding maar om skill. Hoewel het natuurlijk wel fijn is als je vanuit je opleiding een bepaalde structuur in je werkwijze hebt is dat geen must!

Verder:

  • 2 tot 3 jaar werkervaring als Senior Software Engineer in C#, JAVA, Kotlin, Node of een mix daar van.
  • Je moet zelfstandig kunnen werken en die verantwoordelijkheid ook kunnen dragen dat je een probleem oplost als je dat zegt (zonder hele harde deadlines)
  • HBO Denkniveau
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zodat je in gesprekken met stakeholders de requirements weet te achterhalen.
  • Je bent een beetje een leuk persoon (beetje maar).

De Rewards!

Voor deze taken krijg je natuurlijk wat terug en als je nog steeds aan het lezen ben dan hou ik je niet in spanning. Hier zijn ze!

  • Een plek waar je open en samen met elkaar wordt overlegd om de problemen op te lossen (geen vingertjes wijs cultuur)
  • Jij kan zelf bepalen wanneer je werkt (ja ook s'nachts, jouw feestje.)
  • Waar je werkt hoort daar ook bij. Zin om een tijdje vanuit Mexico te werken? Wederom jouw feestje.
  • Laptop en al die dingen voor je werkplek
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Salarisrange tot 120k

Geinteresseerd! Reageer op deze vacature of mail/bel naar a.janssen@haystackpeople.nl +31682099493

Blockchain Developer - Crypto Exchange
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen