Tof dat je hier bent, wij leren je graag kennen!

In een landschap vol hooibergen is het vinden van IT-spelden geen eenvoudige taak. Haystack People is niet zomaar een recruitmentbureau. Onze expertise ligt in de bemiddeling van ambitieuze IT-professionals. Ons team staat klaar om onze knowhow van het IT-vakgebied én ons uitgebreide netwerk in te zetten. Maatwerk is hierbij altijd het codewoord.

The war for talent

Vechten om de juiste talenten. In een wereld van schaarse IT-professionals – van scrum masters tot frontend developers – lijkt de oorlog nog lang niet voorbij. Tegelijkertijd gaat de digitale innovatie in rap tempo. Slimme oplossingen zijn nodig om de digitale revolutie voort te blijven zetten. Om deze digitale wereld te versnellen, zijn niet alleen de juiste mensen nodig. Dit vraagt om dé juiste mensen op dé juiste plek. Met die visie kijken wij bij Haystack People naar de markt. En onze specialistische marktkennis reikt ver.

Bedrijven en techteams helpen groeien, daar lopen wij warm voor. Maar waar onze kracht echt ligt, is professionals maximaal te laten floreren. Door ze een plek te bieden waar ze volledig tot hun recht komen. Voor kandidaten bieden wij mogelijkheden voor vaste banen, interim/zzp-opdrachten en executive search.
Kortom, wij zijn een matchmaker die de juiste professionals inzet om het digitale landschap te versnellen en daarmee organisaties en kandidaten laat groeien.

Hay, wil je meer horen?

Neem contact op

Stijn Koehler

Founder

Binnen verschillende organisaties heeft Stijn zich gespecialiseerd in het bemiddelen van schaarse tech profielen in het hogere segment. Met de missie om het meest gewaardeerde IT recruitment bureau te worden is hij Haystack People gestart.

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31627284267
 2. s.koehler@haystackpeople.nl
 3. LInkedIn

Rashied Sadloe

Talent Acquisition Consultant

Als recruiter vind ik persoonlijke benadering, expertise en vakmanschap belangrijk. Het gaat er namelijk niet om dat je goed op je plek zit maar dat je op de beste plek zit. Om die beste plek te vinden zet ik mij graag voor jou in!

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31683931968
 2. r.sadloe@haystackpeople.nl
 3. LinkedIn

Jill Kranenburg

Talent Acquisition Consultant

Sinds 2019 specialiseert Jill zich in het bemiddelen van IT profielen, waarvan de focus voornamelijk op software development ligt. Door deze specialisatie adviseert zij zowel de klanten als de kandidaten om tot de juiste match te komen.

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31630716577
 2. j.kranenburg@haystackpeople.nl
 3. LInkedIN

Arnold Janssen

Senior Recruitment Consultant

Filmproducent, gamer en de meest invloedrijke recruiter van Nederland. De afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in het vinden van top talent voor de partners waar ik mee samenwerk. Mijn focus ligt op disruptive tech en entertainment. Ik ben onder andere verantwoordelijk voor onze blockchain unit en zorg ik er voor dat de games van de toekomst de beste mensen hebben.

 1. https://api.whatsapp.com/send?phone=31682099493
 2. a.janssen@haystackpeople.nl
 3. LinkedIn
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen