Wij zijn dé schakel tussen kandidaten en werkgevers

Op zoek naar IT-talent dat waarde toevoegt aan jouw techteam? Aangenaam. Wij zijn Haystack People en specialist in het vinden van die ene speld in de hooiberg. Gedreven door data, expertise, technologie en ons onophoudelijke enthousiasme pakken wij jouw vraagstuk op.

Easy as 1, 2, 3

Jij wilt je bezighouden met jouw core business. Logisch! Goede talenten mogen daarbij niet ontbreken. Haystack People is dé schakel tussen IT-professionals en jouw organisatie. Onze dienstverlening is altijd op maat. Voor de lange of korte termijn. Via werving en selectie, detachering of op freelancebasis.

Communicatie is key

Hoe wij het verschil maken? Wij zijn gewoon onszelf. Onze aanpak is voor iedereen anders, omdat geen enkel vraagstuk hetzelfde is. Wat wel overeind blijft is de juiste mix tussen kwaliteit, snelheid, prijs, garantie en communicatie. Heldere afspraken en communicatie staat aan de basis van onze relatie.

Briefing

Input betekent ook output. Daarom gaan wij grondig te werk in de beginfase. Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter wij kunnen selecteren. Hoe dit werkt? Wij gaan data-gedreven aan het werk. Na een uitgebreide intake en data-analyse adviseren wij op maat. Zo weet je precies wat je van ons mag verwachten.

Recruitment Magic

Talent sourcing / pooling, communities, database marketing, netwerk, matching-algoritmes, social media, targeting & advertisement, referenties, jobboards, headhunting… en zo kunnen we nog wel even doorgaan.
Op basis van jouw recruitmentvraagstuk activeren wij de beste kanalen en maken we een longlist. De geselecteerde kandidaten worden uitgebreid geïnterviewd en kunnen een assessment ondergaan. Op basis van de interviews presenteren wij de shortlist van passende kandidaten.

Hire The Best

We werken met een strak procesplan om zoveel mogelijk van jouw tijd te besparen. Zodat jij bij de start van de search alvast ruimte in je agenda kunt reserveren voor de interviews.
We bereiden je voor en adviseren waar nodig om ervoor te zorgen dat jij de juiste kandidaat aan kan nemen. Met jarenlange ervaring in bemiddeling, arbeidsvoorwaarden en contracten begeleiden wij het hele proces.

Ja, ik zeg ja tegen Haystack People

De betrouwbare partner binnen de volgende disciplines

Software Developers
CTO's en IT Managers
Product Owners
DevOps Engineers
UX / UI Designers
Scrum Masters
Project Managers
Business Developers
quote icoon

Dankzij Stijn zit ik nu bij een erg toffe werkgever. Dit heeft alles te maken met het feit dat Stijn goed naar je verhaal en wensen luistert en bijzonder snel kan schakelen.

Max van de Laar, Frontend Developer
quote icoon

Stijn is not your prototypical recruiter. He does not call you to push that one "AMAZING" job. Stijn will take the time to get to know you and understand what it is you are actually looking for.

Bram Slob, Senior Software Developer
quote icoon
Ontzettend fijn om met Stijn samen te werken. Hij neemt de tijd om je te leren kennen en selecteert daarop de juiste functies.
Matthijs Bon, Developer
quote icoon
Jill is an amazing recruiter. She found many great companies for me to apply to in just a few days.
Juan Antonio Delgado López, Developer
quote icoon
Snel en goed geholpen. Binnen no-time een nieuwe fantastische uitdaging!
Keanu Janssen, Developer
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen