Eindhoven
Vast
75k
React, Javascript, Node, Typescript

Node developer | Adult industry

Werken bij de disruptor op het gebied van online-entertainment platformen? 

Wat doen zij?

Onze klant heeft een platform gebouwd dat het mogelijk maakt om online streamingservice aan te bieden voor volwassenen. Heel simpel gezegd, live webcam shows. Dit is echter niet zomaar een platform, want het genereert mondiale high traffic waar dus een flink staaltje techniek voor nodig is. Deze techniek is ontwikkeld door de CTO van de organisatie die een internationale hackaton heeft gewonnen. Leuke bijkomst is dat door de winst een flink fonds ter beschikking kwam voor de ontwikkeling van het platform. Het is dus niet zomaar wat software!

Wat onderscheidt dit platform zich dan van andere platformen? Door de toepassing van de laatste trends en technieken is dit te merken aan het platform waar veel game-elementen in zijn toegevoegd. Je kan een beetje denken aan twitch, maar dan voor volwassenen. Door alle nieuwe elementen, frisse look en nieuwe technieken is het platform snel populair geworden met meer dan 200 modellen die telkens live zijn.

Wat kom jij dan te doen?

Uiteraard zal jij niet met de modellen in contact zijn. Jij zal ervoor zorgen dat de gebruikers en modellen een zo goed mogelijk platform krijgen om tot de ideale user experience te komen. In een mondiaal team van 7 developers die snel groeiende is, kom jij te werken aan nieuwe features die tot meer mogelijkheden moeten zorgen. Dit zorg uiteindelijk voor een zo compleet mogelijk platform.

Je kan hierbij denken aan het implementeren van nieuwe betaalsystemen waarbij jij in direct contact bent met de developers van de betaalsystemen tot een goeie integratie. Het maken van een nieuw achievement systeem, API-koppelingen, Unit testing, en nog veel meer! Er ligt werk genoeg en nu hebben ze jou nodig om het platform nog stabieler en gebruiksvriendelijker te maken.

Je hoeft niet op locatie te werken, want het team bevindt zich over de gehele wereld. Usa, Israël, Taiwan, China en Nederland. Door het werk in de verschillende tijdzones wordt er veel eigen verantwoordelijkheid van jou verwacht en daar tegenover staat veel vrijheid in jouw werkzaamheden.

Wat moet je minimaal kunnen?

Je hoeft nog niet alles te beheersen, maar hoe meer je kan, hoe meer dat zich vertaald in je compensatie! De CTO is een developer van wereldklasse en die kan jou dus goed begeleiden om ook een top developer te worden.

Minimaal vereist:

  • 3 jaar professionele Node.JS ervaring
  • Schrijven van tests
  • Werken volgens code structuren
  • Ervaring met JavaScript frameworks zoals React, Vue, Next of Nest.
  • Ervaring met CI/CD
  • Vloeiend Engelstalig

Grote pré:

  • SQL
  • Docker of Kubernetes
  • Cloud (AWS of Azure)

Wat krijg je ervoor terug?

Naast dat je werkt aan een high-end uitdagend platform zijn de arbeidsvoorwaarden top!

  • Salaris tot €100k
  • Fully remote
  • 20 standaard vakantiedagen met vrijheid tot meer vakantiedagen in overleg

Ben je geïnteresseerd? Kom dan in contact met onze consultant Lars Verweij +31620293364 of l.verweij@haystackpeople.nl

Node developer | Adult industry
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen