Zwanenburg
Vast

Recruitment Afstudeerstage

Heb jij een passie voor sales in de IT industrie en ben jij opzoek naar een toffe afstudeerstage? Wil je uitstekend beloond worden, zowel ontwikkeling als financieel? Lees dan snel verder  en wie weet ben jij de persoon waar ik naar opzoek ben.

Wie is Haystack People?

Haystack People is een jonge en snelgroeiende recruitment start-up, met standplaats Zwanenburg, gespecialiseerd in de werving en selectie van software developers binnen de Europese IT industrie. Met een klein team werken wij iedere dag keihard om de beste profielen te werven voor onze klanten. Wij werven voor innovatieve tech start- en scale-ups, e-commerce bedrijven, SaaS oplossingen, digital agencies, banken, ministeries, verzekeraars en leasemaatschappijen. Eén ding hebben al onze klanten gemeen; digitale innovatie en transformatie staan centraal. Het is onze missie belangrijke IT bedrijven verder te helpen groeien door hen te voorzien van het talent dat daarvoor nodig is. We bedienen nu nog een klein deel van een specifieke niche markt, maar de ambities zijn groot.

Werkzaamheden

Als afstudeerstagiaire krijg je binnen Haystack People een eigen buddy coach die jou begeleid gedurende jou afstudeertraject. Je zult samen met je buddy coach uitgebreid zitten om te kijken welk vraagstuk/opdracht het beste aansluit op de afstudeereisen die je vanuit school gekregen hebt. Het leuke is dat je buddy coach de zelfde studieachtergrond als jou heeft en je daardoor ook kan helpen met het gehele onderzoek. Je ontwikkelt jezelf op het gebied van recruitment, headhunting, accountmanagement, business development en consultative selling.

Wij krijgen voortdurend nieuwe vacatures van onze klanten. Wij vinden het enorm belangrijk dat je zelfverzekerd communiceert met de kandidaten. Daarom ga je de eerste 2 weken een trainingstraject in, zodat je goed kunt communiceren met hun en weet waar je het over hebt. Als jij alle in's & out's kent begint de zoektocht. Allereerst ga jij je verdiepen in de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent en daarna ga je op zoek naar de passende match op verschillende kanalen zoals LinkedIn. Hierbij komt meer kijken dan alleen het zoeken. Denk dan aan het schrijven van een vlotte vacature, het inzetten van de juiste sociale media en het actief benaderen van IT-professionals. Als je iemand hebt gevonden dan spreek je die digitaal. Samen met je team bespreek je de kandidaat en vervolgens wordt deze voorgelegd bij één of meerdere bedrijven. Vanaf dat moment schakel je over naar het ondersteunen, begeleiden en supporten van je kandidaat op weg naar zijn/haar nieuwe job met hulp van je buddy coach!

Vind jij het leuk om na je afstudeerstage bij Haystack People je carrière te bouwen? Dan is dit de juiste keus!

Gewenst profiel

  • Je volgt een HBO Sales opleiding (zoals Commerciële Economie of Bedrijfskunde)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift
  • Je bent commercieel vaardig, ambitieus en resultaatgericht
  • Je bent een makkelijkere prater, kunt levelen met verschillende soorten mensen en weet goed de leiding te nemen in zakelijke gesprekken.
  • Je moet een afstudeerstage volgen van 20 weken vanaf februari 2023
  • Je woont in regio Amsterdam, Noord-Holland
  • Je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met de saleswereld in de vorm van een bijbaan, stage of andere werkzaamheden
  • Ervaring met koude acquisitie en/of recruitment is een (grote) pré
  • Je bent bereid op locatie te werken
  • Je bent 3 dagen (in overleg) beschikbaar

Wat biedt Haystack People jou?

Je gaat stage lopen bij een jong en innovatief bedrijf, bezig met serieuze en ambitieuze plannen. Er heerst een informele werksfeer; work hard, play hard. Verder hebben wij elke vrijdag een gezellige borrel & word er elke donderdag voor lunch gezorgd!

  • Een stagevergoeding tussen de €500 - €1000 euro
  • Een ongelimiteerd bonussysteem. Je bonus groeit mee in jouw resultaten en senioriteit. Je zult starten met bonussen tussen de €450 en €1000 euro per deal, afhankelijk van de dealwaarde.
  • Reiskosten vergoeding
  • Interne en externe trainingen
  • Je kunt gratis gebruik maken van een crypto adviseur die je kan helpen om je bonussen te beleggen

Ben jij de afstudeerstagiaire waar ik naar opzoek ben? Vind jij het leuk om door mij begeleid te worden gedurende jou stagetraject? Of heb je vragen over deze vacature? Stuur dan een mail naar s.koehler@haystackpeople.nl of bel mij op 06-27284267!

Recruitment Afstudeerstage
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen