Zwanenburg
Vast
100k

Recruitment Consultant - Web3/Blockchain/Metaverse

  • Ben jij een ambitieuze sales professional en zie jij de technologische ontwikkelingen rondom Web3, NFT's en alles rondom Blockchain en wil jij daar onderdeel van uitmaken om echt impact te maken?
  • Wil jij meewerken aan de toekomst op de bleeding edge van de nieuwste technologie en een stap maken in jouw carriere door te werken als recruitment consultant?

Lees dan snel deze vacature want mass-adoption heeft de beste mensen nodig en jij kan daar één van zijn!

Wat doen wij dan?

Haystack People is een jonge en snelgroeiende recruitment scale-up, dat als eerste bureau in Nederland een gespecialiseerd Web3 recruitment team heeft zitten. Onze specialisatie ligt in de werving en selectie van schaars tech talent binnen de Europese Blockchain industrie.

Wij volgen de techniek en ontwikkelingen in deze markt al lang. Inmiddels zijn we trusted advisor (maar dan helaas niet op de whitepapers;) ) op C-level niveau bij innovatieve protocollen, NFT projecten met beroemdheden, de grootste exchanges en game studio's die hun P2E games aan het bouwen zijn. Eén ding hebben al onze klanten gemeen; digitale innovatie en transformatie staan centraal. Het is onze missie belangrijke IT bedrijven verder te helpen groeien door hen te voorzien van het talent dat daarvoor nodig is.

Binnen Haystack People zitten we met 12 gespecialiseerde consultants elke dag kei-hard te werken om onze partners te versterken. Dat is soms even doorbijten maar als dat super-gespecialiseerde profiel is gevonden dan is die voldoening het helemaal waard. Je zoekt namelijk niet een standaard profiel, soms zoek je de beste en de enige persoon ter wereld!

Dat klinkt heel intimiderend maar gelukkig is voor deze functie het niet vereist dat je alles weet van blockchain technologie of op welke engine de meeste games worden gemaakt. Affiniteit (dus je weet er een beetje iets van) gaat je wel helpen in de relaties die je gaat opbouwen.

Omdat deze sectoren minder traditioneel zijn dan de algemene baan zal je merken dat de mensen waarmee je werkt extreem gepassioneerd zijn over waar ze aan werken en jij moet op datzelfde niveau met hun mee kunnen praten. De ervaren consultants bij Haystack People zullen je hierbij coachen en begeleiden maar authenticiteit staat voorop omdat jij dan het beste resultaat kunt bereiken.

Met jouw werk heb je dan letterlijk impact gemaakt op wat het volgende ding is dat "normale mensen" te zien gaan krijgen vanuit Web3 en zo brengt jouw werk de wereld stapje voor stapje dichter bij massa-adoptie. Door je aan te sluiten bij dit team binnen Haystack People doe jij mee aan de technologische revolutie.

Functie omschrijving

Als startende recruiter ga jij leren om elk steentje om te draaien om dat ene speciale profiel te vinden. Omdat we op hele specialistische functies zoeken zijn de kandidaten waar we aan werken heel schaars. Soms is het zo dat er maar een handjevol mensen op de wereld (!) geschikt zijn voor de functie. Die moet je wel weten te vinden en aan je te binden en daar helpen wij je bij.

Zodra je dat profiel hebt gevonden, begint het spel pas echt! Je klant overtuigen, het proces begeleiden en onderhandelen over de aanbieding. Dit spel ken jij als je broekzak. Binnen onze Web3 unit geven we je de kans om deze vaardigheden naar het volgende level te krijgen door letterlijk op top-niveau in een wereldwijde markt te opereren. Ons netwerk aan klanten behoort namelijk tot de wereldwijde top van Web3 en de kandidaten ook.

Met de nieuwste technieken gaan we je helpen om de vacatures die we krijgen in te vullen volgens de kwaliteitstandaarden van Haystack People. Hierdoor wordt je een vertrouwd adviseur van zowel de kandidaat als de klant waardoor jouw werk (nadat je vlieguren hebt behaald) meer wordt dan alleen “recruiter”. Uiteindelijk ben je een vertrouwd business partner van je key-accounts die beslissingen maken voor hùn business op basis van jouw advies.

Op dagelijkse basis ben je voornamelijk bezig om je kandidaten- en klanten netwerk in de niche waarin je actief bent uit te breiden. Dit doe je door middel van het bijhouden van verschillende (social media) kanalen en databases, (personal) branding, talent sourcing, targeting & advertisement, referenties, headhunting en cold / warm calls. Dagelijks zul je, je netwerk uitbreiden via Linkedin, andere social media maar bijvoorbeeld ook via Discord. Web3 is een community en als je iets weet van Crypto dan weet je hoe belangrijk deze is. Jij zult je actief mengen in verschillende groepen en ook zo jouw eigen online-identiteit en merk gaan gebruiken om het juiste talent voor jouw partners aan te trekken.

Wat vinden wij belangrijk?

  • Je hebt een bedrijfskundige of commerciële achtergrond of kunt aantonen dat je minimaal hbo werk- en denkniveau hebt.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in zowel woord als geschrift.
  • Inhoudelijke kennis van IT is niet nodig, dit leren we je. Interesse in de IT wereld vinden we wel belangrijk.
  • Je hebt een rijbewijs en bent bereid op locatie te werken in Zwanenburg en bent 40u per week beschikbaar.
  • Je weet het verschil tussen BTC en ETH, een goede en een slechte NFT en je weet dat een DAO geen broodje is.
  • Je kan meepraten over onderwerpen als Smart Contracts, P2E games, Chains, Communities, Minten, NFT's. Diepgaande kennis is niet nodig maar je begrijpt de basis.
  • Je zit in Discords om je favoriete projecten te volgen.
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit, bent gedreven en wilt dat alles dat jij aanraakt slaagt.
  • Je kan op C-Level een volwaardig gesprekspartner zijn.

Arbeidsvoorwaarden

  • Je salaris bestaat uit en vaste en variabele component. Het basis salaris zal afhankelijk zijn van verschillende facturen maar liggen tussen de €2400 en €2800,-. Dat vul je iedere maand aan met je bonussen die komen uit een ongelimiteerd bonussysteem gebaseerd op plaatsingen die jij realiseert. Voor iedere plaatsing die je doet krijg je een bonus van €750-€1250 per plaatsing in het eerste jaar (je doet er een paar per maand). Je bonus groeit mee met jouw resultaten en senioriteit, zodat jouw bruto salaris flink oploopt bij ieder resultaat dat je boekt.
  • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een telefoon en laptop van de zaak.
  • Dedicated begeleiding van het management en senior recruiters. Zij zijn erop gefocust om het beste in jou naar boven te halen en je alle tools te bieden waarmee jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Je werkt als jong talent dan ook heel intensief met hen samen, maar krijgt ook de vrijheid wanneer jij zelf je ding wilt doen.
  • Veel doorgroeimogelijkheden. Je komt terecht in een snelgroeiende scale-up, wanneer jij ervoor open staat kun je heel snel stappen maken.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling; zowel interne als externe trainingsmogelijkheden voor recruitment, sales, accountmanagement en management competenties.
  • Web3 is in elke tijdzone, 9 tot 17.00 bestaat niet.
  • Je kunt gratis gebruik maken van een crypto adviseur die je kan helpen om je bonussen te beleggen

Stuur bij interesse een mail naar s.koehler@haystackpeople.nl of bel op 06-27284267 voor meer informatie!

Recruitment Consultant - Web3/Blockchain/Metaverse
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen