Haarlem
Vast
50k
PHP, Laravel, Symfony, Javascript, Vue, React, Typescript

Medior Web Developer

In het kort jouw nieuwe job als Software Developer:

  • Wil jij samen met je team werken aan de mooiste digitale producten voor grote klanten zoals VodafoneZiggo, FrieslandCampina, Bejo en PWN?
  • Werk jij graag met de nieuwste technieken?
  • Hecht jij waarde aan het leveren van hoge kwaliteit aan code?
  • Vind je het leuk om eigenaarschap te nemen en actief mee te denken in het verbeteren van werkprocessen?

Lees even verder want dan heb ik de juiste nieuwe uitdaging voor je!

Bedrijfsprofiel

Onze partner is een Digital Agency op steenworp afstand van Haarlem Centraal. Met 50 man verdeeld in kleinere zelfsturende teams, werken zij aan verschillende projecten voor grote klanten zoals bijvoorbeeld VodafoneZiggo, FrieslandCampina, Bejo en PWN. Zij zijneen organisatie met kennis op het gebied van business, marketing en techniek.

Als digital partner ondersteunen zij Nederlandse en internationale klanten op het gebied van strategie, digital design, development en beheer. Webtechnologie zit in hun DNA. Zij richten zich dan ook op de ‘high-end markt’ waar het werk eerder complex dan standaard is. Samen met de team leads binnen de organisatie zoek je uit waar je interesses liggen en word je ingepland op projecten die bij jouw voorkeuren passen.

Functie omschrijving

Op dit moment zoeken zij leergierige developers van ieder niveau om hun team te komen versterken. Je gaat werken aan ongeveer 5 grote projecten per jaar verdeeld in sprints van 1 tot 2 weken per project. Zo krijg je genoeg variatie voor je eigen ontwikkeling, maar heb je ook genoeg tijd om dedicated aan je projecten te kunnen werken.

In hun Strengths Based Culture krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen en nog beter te worden in wat je doet. Ook krijg je alle ruimte om mee te denken aan alle werkprocessen en heb je genoeg mogelijkheden om door te groeien. Zij hanteren hier hoge standaarden in code, daarom word je binnen een project altijd met een ‘peer’ ingepland; door elkaar te reviewen ontwikkel je je skills razendsnel.

Functie eisen

  • Je vindt het fijn om in teamverband te werken en bezit een gezonde dosis humor
  • Je hebt ‘hart voor de zaak’ en houdt van je vak en het werk dat je doet
  • Je stelt uitdagende doelen voor jezelf en wil het beste resultaat leveren
  • Je wil altijd meer weten en verdiept je in bepaalde onderwerpen
  • Je bent iemand die kansen en problemen signaleert en ervoor zorgt dat je die kansen benut en problemen oplost
  • Kennis en ervaring met de één of meerdere van de volgende technieken: Node.js, Vue.js, React, Nuxt.js, Symfony, Laravel, Docker, Drupal, Shopware, Mautic en Unomi

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen de €3000 en €4400 op basis van jouw ervaring als developer
  • De mogelijkheid mee te doen aan trainingen, conferenties en hackathons met jaarlijks 5 studiedagen én € 1000,- studiebudget
  • De mogelijkheid om mee te doen aan hun vitality programma
  • De nieuwste Macbook Pro (of wat dan het beste is) + accesoires
  • Thuiswerkbijdrage voor als je thuis gaat werken
  • Een ontspannen werksfeer met leuke collega’s, (digitale) uitjes en etentjes
  • Een goede pensioenregeling.

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt of heb je vragen? Laten wij dan een (video) call inplannen zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden! Neem gerust contact met ons op via e-mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of via de telefoon op 0613819717. Bellen is altijd sneller!

Medior Web Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen