Utrecht
Vast
70k

Backend developer | PHP Laravel

Bedrijfsprofiel

De klant is een vooraanstaand specialistische groothandel op het gebied van promotieartikelen. Zij zijn internet georiënteerd met webshops in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië. Het bedrijf helpt bedrijven reclame maken, met focus op service en tevredenheid. In de organisatiecultuur heeft iedereen zijn of haar eigen vrijheid én verantwoordelijkheid: een balans waar zij in geloven. Binnen het team vind je zelf een weg tussen wanneer je werkt, maar ook wanneer je op vakantie gaat.  Hier zijn geen regels voor, wél een persoonlijke verantwoordelijkheid.

More reasons to smile geldt ook voor hun eigen medewerkers. hun kernwaarden (‘Verantwoordelijk’, ‘Kameraadschap’, ‘Ontwikkeling’ en ‘Passie’) staan centraal en dat zorgt ervoor dat zij met elkaar de beste resultaten behalen. Hun enorme groei wordt gerealiseerd door alle ideeën en verbetertrajecten die zij met elkaar overleggen en doorvoeren. Elk teamlid heeft een doel wat zijn of haar kracht optimaal benut. Ondernemen wordt gewaardeerd en gestimuleerd. Tijdens je loopbaan leer je jezelf beter kennen en proberen we samen het beste uit jou naar boven te halen.


Dit bedrijf is al ruim 14 jaar marktleider op het gebied van B2B promotie artikelen. Met ruim 120 gedreven werknemers in ieder een eigen specialisme (sales, marketing, IT), houden zij de webshops/platformen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië draaiende. Zij hebben als Doel om de snelste leverancier van promotionele producten in Europa te zijn. Om dit te realiseren hebben zij naast hun IT-platform ook een eigen drukkerij.

Functie omschrijving

Om de ervaring voor de klanten te verbeteren is het betreffende bedrijf bezig met verschillende projecten. Een voorbeeld hiervan is een accountsysteem die zij op dit moment aan het bouwen zijn. Dit heeft als doel om het proces voor de klanten efficiënter in te richten.

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

  • je denkt actief mee met jouw team over o.a. technische oplossingen en werkwijzen;
  • je ontwerpt (deel)oplossingen en onderbouwt jouw keuzes;
  • je vertaalt jouw ontwerp naar werkende oplossingen;
  • je zorgt dat jouw oplossingen getest worden, bijvoorbeeld door automatisch testen of uitgewerkte test plannen;
  • je werkt samen met de gebruikers en zorgt voor succesvolle implementatie van jouw projecten.

Functie eisen

  • meerdere jaren ervaring als Software Developer in een webomgeving;
  • ervaring met PHP en Laravel of Symphony;
  • ervaring met JavaScript en frameworks zoals Angular, React of Vue. Typescript ervaring is een pré;
  • ervaring met CI/CD;
  • ervaring met Linux en het hosten van jouw software in de cloud;
  • ervaring met softwareontwikkeling in een commerciële omgeving een pré;

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot 70K op jaarbasis afhankelijk van je ervaring, een goed secundair arbeidspakket en veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Natuurlijk kan je ook deels vanuit huis werken!

Ben jij de developer waar wij naar op zoek zijn, of heb je vragen? Stuur dan een mail naar j.krananburg@haystackpeople.nl of bel naar 0630716577.

Backend developer | PHP Laravel
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen