Utrecht
Vast
75k
PHP, Laravel, Vue, Javascript

Medior PHP developer | Marktleider NL en België!

Wil je als PHP Developer bij een van de marktleiders van Nederland en België werken? 

Bedrijfsprofiel

Onze partner is opgericht in 2010 en heeft sindsdien meerdere producten ontwikkelt waarmee zowel consumenten als bedrijven hun volledige online marketingstrategie kunnen regelen. Zo hebben zij de volgende tools ontwikkelt die zowel individueel als samen ingezet kunnen worden:

  • 1. Een tool om binnen een paar minuten een volledige website/webshop in elkaar te zetten, die ook voldoen aan de eisen van Google, zodat je als gebruiker direct hoog in de ranking komt te staan. Op dit moment zijn er 3000 websites gebouwd die samen goed zijn voor 60 miljoen!! bezoekers
  • 2. Een platform waar je als consument/bedrijf eigen content op kan publiceren en een volledige community kan opbouwen. Dit platform wordt door bedrijven veelal gebruikt om hun werknemers intern op te leiden. Op dit moment zijn er 3200 community's die goed zijn voor 2,6 miljoen leden.
  • 3. Een volledige betaaloplossing, waarbij er ook is gekeken naar het gedrag van de mens, om op die manier ook gebruik te kunnen maken van upselling. Op deze manier zorgt dit product voor meer omzet bij hun partners. Op dit moment zijn er 50.000 betaalpagina's die samen goed zijn voor een omzet van 450 miljoen euro!

Op dit moment is onze partner de bekendste marketingpartij in Nederland en België! Dit hebben ze gerealiseerd door met een team van ongeveer 40 fte die keihard werken aan het verbeteren en uitbreiden van de producten. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en hebben ook wel de cultuur om zoveel mogelijk samen te zijn! In ieder geval 2 keer per week.

Functie omschrijving

Je hebt de vaardigheid om zelfstandig projecten uit te voeren en systemen te verbeteren. Met jouw expertise kun je alle aspecten van een project zelf oppakken, maar dit is uiteraard niet verplicht. Voor elk project bespreken zij gezamenlijk wat nodig is en welke expertise binnen het team gecombineerd kan worden voor het beste eindresultaat. Bij deze organisatie staat groei centraal, zowel op persoonlijk vlak als bij de ontwikkeling van onze softwaretools. Vanwege jouw brede kennis staan we altijd open voor nieuwe technologieën die je hebt ontdekt of wilt uitproberen. Een vernieuwende mentaliteit is essentieel binnen onze werkomgeving.

Functie eisen

  • 3+ jaar ervaring met PHP
  • 2+ jaar ervaring met Laravel (dit gebruiken zij). Mocht je Symfony gebruiken, maar wel open staan voor een ander framework, dan kan dat ook.
  • Linux / Unix ervaring is een hele grote pre
  • Je beheerst de Nederlandse taal!
  • Ken je nog andere talen zoals JavaScript, React, Vue etc. Dan is dat mooi meegenomen!

Arbeidsvoorwaarden

  • Een (start)salaris tot €5500, afhankelijk van je werkervaring
  • Groeipotentie in zowel functie als salaris! Uiteraard word je hier bij geholpen d.m.v. de nodige trainingen indien nodig
  • Teamuitjes! Zij gaan minimaal 1x per jaar met z'n alle op reis + 2x per jaar een feest, waarbij je ook een +1 mee kan nemen.
  • Je hebt geen vaste aantal vakantiedagen! Dit bepaal je samen in overleg met je team
  • Er staat altijd een goed gevulde koelkast voor je klaar met lekker en gezond eten! Altijd handig

Wil je meer weten? Dan plan ik graag een kennismaking met je in.

Jill Kranenburg
✆ T: +31630716577
✉ E: j.kranenburg@haystackpeople.nl

Medior PHP developer | Marktleider NL en België!
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen