Amsterdam
Vast
75k, 80k
Javascript, React, Typescript, Node, GCP

Backend JavaScript developer

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een start-up dat de traditionele spelers in de parkeerindustrie, zoals een Easypark, Parkmobile, etc uitdaagt met hun innovatieve oplossing voor consumenten en bedrijven. Zij zijn vier jaar geleden opgericht en het bedrijf heeft zich snel gevestigd tussen de bestaande spelers in de markt. Het bedrijf wordt nu ondersteund door een team van 20 enthousiaste professionals, waarvan 4 senior ontwikkelaars. Gedurende deze periode hebben ze succesvol investeringen opgehaald, hebben ze een lange runway en maken ze al genoeg omzet om winst te draaien. Ze blijven daarnaast innoveren om de markt te veroveren.

De kern van het product van onze klant is een geavanceerde app en de bijbehorende cloud-infrastructuur, gebouwd met behulp van de nieuwste technologieën zoals GCP, React, React Native, en TypeScript. Deze tools vormen de ruggengraat van een platform dat verder gaat dan de huidige apps waarbij je simpel het geld aftikt voor de uren dat je hebt geparkeerd. De visie van onze klant is om alle aspecten van parkeren te omvatten, waaronder oplaadpunten en deelauto-locaties, waardoor ze een allesomvattende oplossing bieden voor mobiliteitsbehoeften in de Benelux.

Met een gedurfde benadering van parkeerbeheer streeft het klantenteam naar het overwinnen van parkeerproblemen in stedelijke gebieden. Ze zetten zich in om niet alleen gemakkelijk toegang te bieden tot parkeerplekken, maar ook om bij te dragen aan duurzaamheid en mobiliteit.

Het bedrijf bevindt zich in een flinke groeifase. Zo hebben zij niet alleen een groei in hun software, maar ook met de markt. Zo zijn ze recentelijk hun diensten uit gaan breiden naar de Benelux-regio. De cultuur binnen het bedrijf wordt gekenmerkt door een dynamische werkomgeving, waar flexibiliteit en resultaatgerichtheid hand in hand gaan. Onze klant heeft niet alleen oog voor innovatie in hun product, maar ook voor de ontwikkeling van hun medewerkers, waarbij een stimulerende werkomgeving wordt aangeboden.

Functie omschrijving

Als Backend Developer bij onze klant speel je niet alleen een cruciale rol in het ontwikkelen van hoogwaardige oplossingen, maar ben je ook de troubleshooter die problemen aanpakt voor parkeereigenaren en samenwerkingspartners. Je maakt deel uit van een hecht team van developers, waarbij je in een kleine, dynamische omgeving werkt aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke features voor de innovatieve parkeerapplicatie.

In deze rol schrijf je hoofdzakelijk nieuwe code, aangezien er geen legacy code is. Je hebt de vrijheid om processen te optimaliseren, met inachtneming van effectieve samenwerking binnen het team. Het delen van kennis is cruciaal; daarom geef je regelmatig, om de twee weken, updates aan het team om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang en ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Je bent niet alleen bezig met lokale uitdagingen. Indien mogelijk draag je bij aan de verdere ontwikkeling van de applicatie in internationale gebieden. Deze kans biedt jou de mogelijkheid om bij te dragen aan de internationale groei van het bedrijf, waardoor jouw impact reikt tot ver buiten de lokale parkeercontext. Als Backend Developer ben je niet alleen verantwoordelijk voor code, maar ook een probleemoplosser en een belangrijke schakel in hun streven naar innovatieve mobiliteitsoplossingen.

Functie eisen

  • Je hebt gewerkt in grotere omgevingen waardoor je de kennis meebrengt om het bedrijf te helpen met het opschalen.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in backend development, bij voorkeur met sterke focus op JS-backend.
  • Uitgebreide ervaring met Node.js en gerelateerde technologieën zoals GCP, React, React Native, en TypeScript.
  • Aantoonbare ervaring in het leiden van grootschalige migratieprojecten en end-to-end integraties.
  • Bereidheid om de organisatie te helpen volwassener te worden en een mentorrol op zich te nemen.
  • Diepgaande kennis van architectuurprincipes en -praktijken.

Arbeidsvoorwaarden

  • Afhankelijk van je ervaring een salaris tot maximaal €80k
  • 25 vakantiedagen
  • Soms heb je even extra tijd nodig, dus ook tijdens werktijden krijg jij de mogelijkheid om te werken aan je eigen doelen
  • Waar hard gewerkt wordt, mag ook hard genoten worden. Daarom elke maand een externe borrel met het team
  • Ambities om in het buitenland te werken? Die mogelijkheden zijn er!
  • Gratis parkeren op locaties die aaneengesloten zijn bij de app
  • Korting op faciliteiten bij locaties die aaneengesloten zijn bij de app

Geweldig toch? Kom snel in contact met mij l.verweij@haystackpeople.nl of +31620293364

Backend JavaScript developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen