Zwolle
Vast
65k
PHP, Symfony, Laravel, Javascript

PHP developer

Wil jij als PHP developer unieke maatwerk software ontwikkelen voor klanten zoals Liander en Rijksoverheid? Lees dan verder! 

Bedrijfsprofiel

Onze klant is specialist in het ontwikkelen van maatwerk software. Vanuit hun standplaats in Urk bedenken, ontwikkelen en analyseren zij eigen vernieuwende IT-oplossingen voor midden/groot bedrijven en semioverheden. Inmiddels is het bedrijf gegroeid tot meer dan 50 professionals, waarvan 20 developers. Zij werken via het Spotify model en hebben de ambitie om binnen 1 a 2 jaar richting een SaaS bedrijf te gaan.

De kernwaardes van onze klant: innovatie, creativiteit, efficiëntie, uitdaging en betrokken. Geen loze kreten maar waarden die verbonden zijn aan het DNA van de organisatie.

Functie omschrijving

Als PHP developer bouw je mee aan high-tech software oplossingen voor diverse opdrachtgevers. Als developer neem jij plaats op de stoel van de klant en onderzoekt eerst voor welke uitdaging een oplossing gebouwd moet worden. Hierin heb je ook een adviserende rol, jij bent immers de expert. Zodra hier een stratgie voor bepaald is, ga je samen met het team bouwen.

Functie eisen

Onze klant werkt met minimale kaders waarin jij als PHP developer rekening mee moet houden. Door deze vrijheid komt jouw creativiteit het beste tot zijn recht. Verder ben je communicatief, gedreven en ondernemend. Je bent nieuwsgierig naar de vraag achter de vraag en vind het leuk om hier met de klant over in gesprek te gaan. Ligt dit nog iets buiten je comfortzonde, maar lijkt het je wel leuk? Dan kan je hier trainingen voor krijgen.

  • Minimaal 3+ jaar professionele werkervaring als een software-developer;
  • Ervaring met PHP;
  • Ervaring met Laravel of Symfony;
  • Je hebt een sterke interesse in het verkennen van nieuwe technologieën en technieken;
  • Je ziet het grotere geheel, bent in staat uit te leggen waarom en hoe we ernaar toe moeten gaan;
  • Zaken zoals DevOps, CI/CD, unit testing, containerization, caching en REST zijn vanzelfsprekend.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot €65K op jaarbasis
  • De mogelijkheid om je dag al vanuit de trein te starten!
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Een keuzepakket met leuke extra's (bijvoorbeeld een sportabonnement of Disney+)

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV naar j.kranenburg@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op 0630716577
PHP developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen