Hoofddorp
Vast
80k
Vue, Javascript, Typescript, PHP, Laravel, Symfony, React, Node, AWS

Medior fullstack developer

Werken met slimme koppen in een SaaS omgeving waar ruimte is voor een borrel en bitterbal?

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een snelgroeiend bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van een innovatief e-commerce SaaS platform. Dit platform stelt ondernemers in staat om hun online winkels te beheren, orders te verwerken en verzendingen te beheren. Ze hebben grote ambities en willen het platform continu blijven verbeteren en uitbreiden.

Het bedrijf bestaat ondertussen alweer 11 jaar. In een stabiele groei heeft het bedrijf een portefeuille in Nederland en België uit weten te bouwen tot een goede 35.000 e-commerce klanten bediend door 100 enthousiaste en gedreven collega's waarvan maar liefst 40+ op support en een goede 25+ als onderdeel van het multi-disciplinaire IT team.

Het bedrijf staat bekend om de hoge kwaliteitseisen. Dit gezien de huidige gebruikersvolume (meerdere miljoenen zendingen), maar zeker ook gezien de verdere ambitie.

Functie omschrijving

Als ontwikkelaar in het Integrations-team draag je bij aan de optimale gebruikerservaring voor de klanten. Onze klant is verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van integraties met diverse e-commerce platforms, zoals WordPress, PrestaShop, Shopware, Shopify, evenals een Google Chrome-extensie, API-integraties, de Developer Portal en andere innovatieve oplossingen. Zij streven ernaar om voortdurend te werken met de nieuwste technologieën en om voortdurend te innoveren.

Het hoofddoel blijft om de beste plug-ins op de markt te leveren. Deze rol vereist sterke technische vaardigheden, het vermogen om problemen op te lossen en effectieve samenwerking met diverse belanghebbenden.

Functie eisen

  • Een informatica achtergrond en bij voorkeur HBO denk- en werkniveau.
  • 2+ jaar ervaring als Developer.
  • Kennis van JavaScript, Vue, Typescript, Node of PHP
  • Ervaring met schrijven van geautomatiseerde tests.
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarishuis tussen de € 3130 – €5000 bruto op basis van je ervaring als developer
  • Eindejaar bonus o.b.v. behaalde doelstellingen.
  • Macbook van de zaak.
  • Baan bij het leukste bedrijf van Hoofddorp met een ongekend goede werksfeer (borrels, sportevenementen en bedrijfsuitjes).
  • 25 vakantiedagen per jaar.
  • Een NS-Business Card die al jouw reiskosten dekt.
  • Elke dag vers fruit en een lekkere lunch.
  • Maandag en vrijdag op kantoor
  • Een pensioenregeling.

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt, of heb jij vragen aan de hand van deze vacature? Neem gerust contact met ons op via e-mail op l.verweij@haystackpeople.nl of telefonisch op +31620293364.

Medior fullstack developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen