Diemen
Vast
65k
Vue

Medior/Senior Frontend Developer

Ben jij een energieke developer die het gaaf vind om in een kleine, maar informele omgeving te werken aan een energiemonitoringsysteem en dit naar een hoger niveau wilt tillen? Lees even verder!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een autoriteit op het gebied van energiemonitoring voor bedrijven en overheden met veel energie-aansluitingen. Met de SaaS-oplossing die zij aanbieden, beschikken de klanten over een krachtige applicatie om al hun energieaansluitingen, energieverbruiken en hun digitale energiefacturen te analyseren, beheren en te controleren. Het systeem staat volgens hun klanten bekend als het meest gebruiksvriendelijke systeem met de juiste en meest actuele functionaliteiten. Dit product staat nu al 10 jaar, waarbij zijn onder andere 80 gemeentes en vele andere grote organisaties helpen aan verduurzaming.

Wat ga je doen?

Op dit moment zoeken zij een Senior Frontend developer die het team komt versterken. Je verantwoordelijkheden zullen bestaan uit het zelfstandig ontwikkelen en implementeren van nieuwe features en het onderhouden van bestaande systemen. Daarnaast controleer je ook de code op werking en stijl. Uiteraard verwachten zij ook van jou dat je meedenkt in het SCRUM team over nieuwe of gewijzigde functionaliteiten, want zij willen met jou het toonaangevende bedrijf blijven! Deze werkzaamheden voer je afwisselend in samenwerking met ervaren programmeurs in een professioneel team.

Functie eisen

De stack die het fundament vormt voor de Saas-applicatie bestaat uit een front-end in Vue.js en een back-end in PHP Symfony. Zij zijn op zoek naar een front-end ontwikkelaar met de volgende eigenschappen:

  • Goede kennis en meer dan een jaar aantoonbare ervaring met Vue.js
  • Je kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheden en neemt graag initiatief.
  • Je hebt een goed gevoel voor design en gebruiksvriendelijkheid

Dit krijg je ervoor terug:

  • Een salaris tussen de €4000 en €5000 bruto per maand
  • 25 vakantiedagen
  • 8,33% vakantiegeld
  • 4 extra dagen per jaar die gericht zijn op kennis en zelfontwikkeling
  • Een ruim opleidingsbudget. Je kan tijdens beoordelingsgesprekken een leerplan opzetten waarbij het bedrijf jou zal faciliteren in je behoeftes.
  • Reiskostenvergoeding

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt, of heb jij vragen aan de hand van deze vacature? Neem gerust contact met ons op via e-mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of via de telefoon op 0613819717. Bellen is altijd sneller!

Medior/Senior Frontend Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen