Amsterdam
Vast
75k
PHP, Javascript, Typescript, Microservices, Docker, Kubernetes, Angular

Medior/Senior Backend Developer | Microservices

Altijd willen werken bij een volwaardig tech bedrijf waar je naast het delen van je eigen kennis, jij ook kan sparren met techneuten die jou naar het volgende niveau kunnen tillen? Daarnaast kan jij je creativiteit en besluitvorming goed in de praktijk brengen om de bestaande producten naar het volgende niveau toe te tillen.

Heb ik je interesse? Lees even verder!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is al meer dan 20 jaar kwalitatief een hoogstaand internetbedrijf. Met de managed hosting oplossingen die zij aanbieden helpen zij vele klanten, variërend van Tweakers, ADE tot aan 24Kitchen en Amber Alert. Zij omschrijven zich als techies die graag met elkaar sparren en echt een passie hebben voor programmeren. Op kantoor zul je een ontspannen werksfeer vinden waar je echt jezelf kan zijn, gecombineerd met een liefde voor techniek en een obsessie om alle klanten te helpen.

Bij modern werkgeverschap hoort flexibiliteit, en ook de mogelijkheid tot hybride werken. Op het kantoor in Amsterdam bieden zij jou aan om gratis te kunnen sporten in hun inpandige gym, maar kan je ook tafelvoetballen, poolen en gamen. Zij geloven er namelijk in dat als je lol hebt in je werk en er ook goed in je geïnvesteerd wordt, dat de vruchten zich daar veel beter in afwerpen en de klanten goed geholpen kunnen worden.

Functie omschrijving

Jij komt te werken in een echt tech georiënteerd team. Iedereen is betrokken bij het bedrijf en mocht je aangenomen worden zal je dan ook in een warm bad terecht komen. Je komt te werken in het backend team die zich bezighouden met alle interne (web)applicaties. Ze zoeken naar een creatieve en besluitvaardige developer die samen met het team de continue verbetering doorvoert. Deze werkzaamheden zijn cruciaal voor de interne en externe gebruikers. Als ervaren developer pak jij meteen in de praktijk behapbare stukken werk op. Op termijn ben jij ook verantwoordelijk voor de meer complexere stories en escalaties inclusief root cause analysis.

Je bent als developer bekend met de principes van software ontwikkeling (OOP, TDD, SOLID) en hebt bij eerdere werkgevers al de nodige regels geschreven. Je werkt graag samen in een scrum team en hebt een proactieve houding zowel in het oppakken en verdelen van taken als het leren van nieuwe technieken. Je bent in staat om werk te coördineren en te prioriteren, zowel voor jezelf als eventueel voor je teamgenoten. Je denkt graag mee over verbeteringen op het gebied van automatisering, interne tooling, technische designs en architectuur.

Er wordt gewerkt met PHP, Angular, Typescript, microservices, REST API’s, distributed computing en message queues en er wordt gedeployed met tools zoals Gitlab, Ansible, Docker, Kubernetes. Versie beheer en versie control doen zij met tools zoals Git.

Wat wordt er van jou verwacht?

Van een senior verwachten zij:

  • Goede coding skills in PHP, Javascript en/of Typescript. Mocht je een expert zijn in een andere programmeertaal, maar toch open staan om met PHP te werken, dan is dit ook bespreekbaar.
  • Kennis van (microservice) architectuur en gangbare programmeer methoden
  • Kennis van web technologie (REST, SOAP, Docker, Git)
  • Interesse in Ansible, Kubernetes, Angular

Verder heb je ook de ruimte om richting lead te groeien. Voel jij je geroepen om die rol te vervullen? Dan is het belangrijk dat je ook communicatief vaardig bent en leert hoe je op technisch gebied het team mee kan nemen in beslissingen.

Wat krijg je er voor terug?

  • Een goed salaris dat kan oplopen tot €5500 wat niet het plafond is als je doorgroeit richting lead!
  • 25 vakantiedagen met de optie om 5 extra dagen per jaar te kopen of juist verkopen.
  • Uiteraard een laptop van de zaak.
  • Pensioenregeling.
  • Thuiswerkvergoeding.
  • Korting op je zorgverzekering.
  • Een bonus gericht vanuit de winstdeling als de doelstellingen behaald zijn.
  • Hybride werkomgeving waarin je maar 1 dag in de week op kantoor verwacht wordt.
  • Gratis sporten in hun inpandige gym.
  • Tafelvoetbal, poolen en gamen.
  • En werken met het motto zolang je lol hebt komt alles goed.

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt? Dan kom ik graag met je in contact! Je kunt mij het best bereiken via e-mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of via de telefoon op 0613819717. Bellen is altijd sneller!

Medior/Senior Backend Developer | Microservices
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen