Amsterdam
Vast
60k
PHP, Laravel, Symfony, Javascript, React, Vue

Medior Fullstack Developer

Hoe gaaf zou het zijn om in een multi-disciplinair team te werken aan digitale platformen bij grote klanten zoals T-Mobile, Coinbase, Axel en VVV, waarbij jij de doorontwikkeling regelt en bugs gaat fixen? Zoek je een nieuwe omgeving waar jij op technisch vlak kan groeien, maar ook veel ruimte krijgt om zelf mee te denken? 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een gevestigde Creative Agency met een prachtig kantoor in de Amsterdamse Houthavens. Met 30 jaar aan geschiedenis hebben zij een mooi portfolio aan klanten waar zij de gaafste projecten voor doorontwikkelen. Zij bieden een grote variëteit aan platformen in beheer, van platform voor een cultureel festival inclusief ticketing en digitale festival beleving, tot een digitaal platform ter ondersteuning van eindexamenstudenten. Dat betekent veel afwisseling qua projecten en werkzaamheden. De ene week ben je bezig met een nieuwe feature en de andere week ben je bugs aan het crushen. Af en toe een uitstapje maken naar een project team buiten het service team behoort ook tot de mogelijkheden. Op deze manier komen al jouw skills perfect tot z'n recht!

Functie omschrijving

Als Fullstack Developer kom jij te werken in het Service Team. In een gezellig multi-disciplinair team zorg jij ervoor dat de digitale platformen die zij hebben ontwikkeld blijven draaien, steeds doorontwikkeld worden en natuurlijk bugvrij zijn. Je denkt mee over nieuwe features, ontwikkelt ze en lost bugs op waar nodig.

Gezien de omvang van de projecten en de doorontwikkeling daarin, zul jij werken aan 3 tot 5 grote projecten per jaar. Dat is genoeg voor de afwisseling, maar ook niet te veel zodat je de bomen door het bos niet meer ziet

Functie eisen

​​​​​​​

  • Je hebt ervaring met PHP frameworks (bv. Symfony of Laravel) en Javascript frameworks (bv. React of Vue.js)
  • Je houdt van goede kwaliteit code, maar kunt ook pragmatische oplossingen bedenken
  • Je vindt goede communicatie erg belangrijk, zowel binnen het team als richting klanten
  • ​​​​​​​Je vindt het leuk om de ene keer snel te wisselen van project en de andere keer wat langer aan hetzelfde project of feature te werken

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot €4400 bruto o.b.v. 40 uur per week
  • 25 vakantiedagen / 8% vakantiegeld
  • Alle ruimte en aandacht voor jouw professionele ontwikkeling
  • Een laptop naar keuze en alle benodigdheden voor een perfecte werkplek
  • Een telefoonvergoeding met ongelimiteerde minuten en data in heel Europa
  • Hybride werken (combineer de voordelen van thuis en op kantoor werken!) en een thuiswerkvergoeding
  • Op kantoor een lekkere en gezonde lunch. En de beste koffie!
  • Regelmatig leuke teamactiviteiten
  • Op de juiste momenten gezellige borrels

Heb je vragen of heb ik hiermee jouw aandacht getrokken? Dan kom ik graag met je in contact om het bedrijf beter toe te lichten en verdere details te bespreken. Je kunt mij bereiken op s.mirkovic@haystackpeople.nl of via de telefoon op 0613819717. Bellen is altijd sneller!

Medior Fullstack Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen