Amsterdam
Vast
75k
PHP, Laravel, React, Javascript, CI / CD, MariaDB

Senior/Lead Fullstack Ontwikkelaar

Jouw nieuwe baan als Senior/Lead Fullstack Ontwikkelaar!

  • Wil jij bijdragen aan de groei van een toffe startup met hele grote plannen?
  • Lijkt het je leuk om naast het ontwikkelen je eigen team op te zetten voor in de toekomst?
  • Ben jij proactief en kan jij mee denken aan het verbeteren van een heel gaaf platform?
  • Heb jij de ambitie om snel door te groeien naar een CTO functie?

Lees nu verder, want ik heb de perfecte uitdaging voor jou!

Hier kom je te werken!

Onze opdrachtgever is een toffe startup dat opgericht is in Januari van 2021. Omdat het nog maar net bestaat, zijn zij druk bezig met het opzetten en verder opschalen van het team. Het bedrijf is een platform/marktplaats voor mentale gezondheid. De service is gericht op werkgevers die via hun platform preventief kunnen investeren in hun werknemers om te zorgen dat zij niet tegen een burn-out zullen lopen. De werkgevers kunnen via dit platform allerlei opties boeken bij één van hun 125 aanbieders die gericht zijn op coaching sessies, maar ook yoga en meditatie lessen, retraites, ademhalings sessies, psychologen en ijsbaden. Zo hebben zij in de eerste 3 maanden dat zij live zijn gegaan al 100+ boekingen verricht en hebben zij ondertussen al 16 vaste klanten waar zij de mentale gezondheid voor verzorgen.

Momenteel zijn zij erg aan het groeien en zoeken zij een Senior of Lead Ontwikkelaar die kan meedenken en meebouwen aan dit platform. Daarnaast willen zij over 18 maanden ook de internationale markt gaan verkennen en opzetten. Momenteel wordt het nog gerund door de 2 eigenaren, maar is het plan om tegen 2023 naar 10 – 15 man te groeien. Hier kom jij aan bod en heb jij de mogelijkheid om je team helemaal zelf te bouwen! Eerst zul je meewerken aan de techniek, maar geleidelijk zul je steeds meer verantwoordelijkheden krijgen en kunnen groeien naar een CTO functie!

Maar wat ga je doen?

In eerste instantie zul jij helpen met het verder uitbouwen van het platform. De 2 eigenaren komen niet uit de technische wereld en hebben tot nu toe het bouwen van hun platform uitbesteed aan een externe partij. Die hebben het platform gebouwd met PHP Laravel op de backend en React op de frontend. Jouw taak is om met jouw technische kennis verder te werken en nieuwe functionaliteiten te bouwen aan het platform. Denk aan het automatiseren van de marktplaats en alle processen daaromheen. Het bouwen van een Engelstalige versie van het platform, het bouwen van een chatfunctie, een login pagina voor de aanbieders. Daarnaast kom jij zelf met nieuwe ideeën en weet jij de eigenaren te overtuigen om dit idee te implementeren. Jij bent in de lead op technisch gebied en dit geeft jou veel verantwoordelijkheden!

Daarnaast is het plan om zo snel mogelijk het team verder uit te breiden. Tegen 2023 willen zij een team opgezet hebben van 10 - 15 man en ben jij de persoon om bij te dragen aan de opzet en groei van dat team. Hier krijg jij ook de mogelijkheid om al snel door te groeien naar een CTO rol. Over 18 maanden is het plan om ook de internationale markt op te gaan en ook daar zul jij een grote rol spelen in de opzet van het team dat daar verantwoordelijk voor zal zijn!

Welke skills heb je nodig?

  • Techstack: PHP Laravel, React, Apache2, InnaDB en MariaDB. Als je hier al een aantal jaar ervaring mee hebt, dan zit je goed!
  • Een sociaal vaardig persoon
  • Een harde werkers mentaliteit
  • Iemand die niet bang is om risico's te nemen
  • De ambitie hebben om te groeien en eigen teams op te zetten

Dit is wat je kunt verwachten!

  • Een salarisrange tussen de €4000 en €6000
  • Optie tot aandelenpakket bij het bedrijf
  • Ondersteuning in mentale gezondheid
  • Volledige flexibiliteit hoe vaak je naar kantoor komt. (Voorkeur is minimaal 1 dag op kantoor maar volledig remote mag ook)
  • Flinke doorgroeimogelijkheden
  • Een leuk informeel team dat van aanpakken houd, maar ook graag een biertje met het team drinkt na een werkdag

Heb ik je interesse gewekt of heb je nog vragen aan de hand van deze vacature? Bel of mail mij gerust en dan vertel ik je graag meer over deze toffe nieuwe uitdaging!

Je kan mij bereiken via de mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of via 06 1381 9717.

Senior/Lead Fullstack Ontwikkelaar
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen