Breda
Vast
80k
PHP

Chief Technology Officer - CTO

Voor een E-Commerce organisatie in de regio van Breda ben ik op zoek naar een development manager die de visie van het team kan realiseren en het team naar een hoger niveau brengt.

Bedrijfsprofiel

Het bedrijf waar je voor komt te werken is een organisatie die zichzelf internationaal heeft gevestigd binnen een hele specifieke niche. Ze zijn internationaal actief maar de basis ligt in Nederland. De taak die er nu ligt is de oude legacy code omtoveren naar een state-of-the-art codebase die toekomstbestendig is. Wat ze nu hebben is een oplossing die ze voor eigen gebruik inzetten binnen verschillende domeinen binnen hun niche. Hierbij is het ook belangrijk dat je de visie die het management heeft voor het bedrijf dat je die bewaakt.

Daarnaast is het aan jou ook de taak om de team naar een hoger niveau te brengen. Op dit moment werken er 15 developers aan de huidige software en zij hebben een leider nodig die hun net als de code mee omhoog trekt. Hierin wordt een mentaliteit gevraagd waarbij je zelf ook je handen uit je mouwen steekt en de binding met je team op zoekt.

In totaal werken er 50 man in een mooi nieuw kantoor. De cultuur binnen het bedrijf kan het beste worden beschreven als informeel maar omdat je een management functie gaat bekleden wordt er wel verwacht dat je business-wise bent en de jargon snapt.

Functie omschrijving

Je taken zullen zeer divers zijn en de verantwoordelijkheden hoog. Je bewaakt het budget en de deadlines. Je hebt contact met interne stakeholders over de kwaliteit van het product, hebt contact met vendors en je bent een pragmatische leider. Je geeft tijdig aan waar uitdagingen en pijnpunten liggen en durft hier ook kritisch naar te kijken. Ook al ben je zo trots op wat je team doet, er kan zomaar iets zijn wat niet klopt en dan moet je beslissingen kunnen maken.

En dan komen we misschien wel bij het belangrijkste onderdeel. Het team.

Jij bent de coach, de leider, de Ted Lasso (Google maar als je het niet kent) die het team een eenheid maakt die alles overwint. Dit doe je door ontwikkelingstrajecten met je team te maken, sollicitatie gesprekken te voeren met nieuw talent en soms hoort daar ook bij dat je de moeilijke beslissingen moet maken.

Als dit dingen zijn die jij dagelijks kan doen en nog steeds als een roosje kan slapen. Dan is dit de job voor jou.

Functie eisen

Eisen:

  • HBO/WO geschoold in de richting van Informatica, Computer Science, Technische Bedrijfskunde, Bedrijfskundige Informatica.
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Je hebt eerder in je carriere als Senior developer gewerkt en bent daarna het programmeren zelf ontgroeid maar je snapt het wel.
  • Affiniteit met E-Commerce is een pré
  • Je houdt jezelf op de hoogte van de nieuwste technieken
  • Werkt volgens bewezen code standaarden zoals SOLID
  • Codereviews zijn zeg maar echt jouw ding

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris van 95 tot 120k per jaar
  • Vanwege de bonding met het team is de standplaats op kantoor. Er mag 2 dagen in de week worden gewerkt vanuit huis.
  • Winstdeling/bonusregeling
  • Leasebudget

Interesse? contact: arnold@haystackpeople.nl

Chief Technology Officer - CTO
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen