Hilversum
Vast
50k, 60k, 65k
Magento

Product/Project Manager

Is E-Commerce zegmaar helemaal jouw ding en wil jij verantwoordelijk zijn voor de shops van verschillende merken in o.a. de fashion industrie? Lees dan snel deze vacature!

Bedrijfsprofiel

Onze partner die gevestigd is in de regio van Utrecht is begonnen als een familiebedrijf van twee broers die hun krachten bundelden om de beste online ervaring te bieden aan hun klanten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een bedrijf wat een begrip is onder de Nederlandse E-Commerce agencies.

De klanten waar ze voor werken zijn veelal georiënteerd op de fashion-industry en hebben een online omzet tussen de 5 en 10 miljoen euro per jaar. Je gaat dus niet verantwoordelijk zijn voor de online winkel van de bakker om de hoek.

Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een internationaal georienteerde organisatie met kantoren in meerdere landen met betrokken mensen (50 in totaal), een laag verloop, platte organisatie structuur en een prettige professionele sfeer.

Functie omschrijving

Het is jouw verantwoordelijkheid om de shops die gebouwd worden optimaal te laten functioneren en verbeteren. Samen met de klant achterhaal je de behoefte voor de webshop en bedenk je de strategie voor de lange termijn. Daarnaast ben je ook de vertaalslag tussen de business en de techniek. Zodra je die behoefte hebt achterhaald ga je zitten met het development-team over de roadmap van de komende tijd om ook die planning in goede orde te begeleiden.

Ook hou je je constant bezig met ontwikkelingen in de markt waardoor jij ook je klant kan voorzien van de nieuwste technische innovaties. AR in de webshop? Geen probleem. Zorg alleen wel dat de samenwerking met het team goed verloopt. Want je hebt niet één klant in je portfolio maar meerdere.

Kan jij dit aan?

Functie eisen

  • Minimaal 2 jaar ervaring in een rol vergelijkbaar met die van projectmanager of product owner bij voorkeur in een e-commerce gerelateerde organisatie.
  • HBO werk en denkniveau (of ervaring die gelijk staat aan een opleiding)
  • Je hebt het vermogen om in hectische situaties overzicht te bewaren
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit (het is niet zo dat we overwerken, maar als er om wat voor reden iets gebeurd bij een klant waardoor je bereikbaar moet zijn, dan moet je niet je telefoon hebben uitgezet)
  • Je hebt affiniteit met E-Commerce (in de zin van je wilt er in werken, niet dat je liever thuis shopt dan in de stad)

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tussen de 3000 en 4500 per maand o.b.v. 40 uur afhankelijk van ervaring.
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioenregeling
  • Een persoonlijk ontwikkelplan om jou naar een volgend niveau te tillen
  • Laptop van de zaak
  • Bonusregeling

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je cv naar arnold@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 82 09 94 93

Product/Project Manager
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen