Hilversum
Vast
75k
Javascript, Typescript, Angular, Docker, Kubernetes

Senior Angular developer

Als jij ervan houdt om als developer bij een organisatie te werken die zowel lokaal als internationaal te werk gaat met een complex CMS pakket, dan moet je vooral verder lezen!

Bedrijfsprofiel

Onze klant, voorheen bekend als Infoprojects, is een toonaangevend bedrijf dat op maat gemaakte IT-oplossingen biedt, voornamelijk gericht op de publieke sector, zoals gemeenten en overheidsinstanties. Onze klant's vlaggenschipproduct, de iProx.suite, is een uitgebreid CMS-pakket dat is opgedeeld in verschillende modules, waaronder ons klantvriendelijke contentbeheersysteem, ons geavanceerde front-end framework, onze e-formulieren en klantomgeving, en ons transparante en wet- en regelgeving-conforme platform.

Onze klant stelt kwaliteit, klanttevredenheid en continuïteit voorop. Ze hebben een divers team van ervaren medewerkers en nieuwkomers, waaronder jouw team van developers, maar ook servicedeskprofessionals, operationeel managers, consultants, UX/UI-ontwerpers, projectmanagers, product owners, en sales- en marketingexperts. Een compleet team dus waardoor jullie als een geoliede machine een hoogwaardig product verder uitbouwen.

Onze klant heeft een sterke reputatie opgebouwd door samen te werken met grote klanten zoals de gemeente Amsterdam, overheidsinstanties en door actief nieuwe doelgroepen en markten te verkennen. Ze zijn trots op de langdurige relaties die zij hebben met klanten en het vermogen om zich aan te passen naar de regel en wetgeving die continue verandert.

Met een passie voor het vak en een focus op innovatie, streven ze ernaar om de klanten de best mogelijke oplossingen te bieden en hun positie als marktleider te handhaven waarin zij een veilige oplossing aanbieding met DigiD en E-herkenning.

Functie omschrijving

Als Senior angular developer ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de producten. Je zet de eisen vanuit de business om in technische oplossingen, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Het belangrijkste waar je aan komt te werken zijn de verschillende CMS pakketten en de daarbij horende onderdelen.

De backend is gebouwd in .NET, met SQL en MongoDB als databaseoplossingen. In de front-end vervul je een cruciale rol. Je leidt de ontwikkeling, technisch ontwerp en implementatie van front-end applicaties en designsystemen.

Je werkt nauw samen met de senior Back-end Developer en de Product Owner. Samen begeleiden jullie het team, bestaande uit junior en medior developers zowel lokaal als in Sri Lanka, om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Bovendien speel je een actieve rol bij het bedenken van nieuwe oplossingen, samen met het team.

Functie eisen

Als Senior Angular Developer ben je een waardevolle bron van kennis voor het bedrijf op het gebied van front-end technologieën. Je hebt sterke standpunten over zaken als frameworks, libraries, versioning, preprocessors, linters, unit tests en build tools.

  • 5+ jaar ervaring met Angular
  • TypeScript
  • Leiderschap skills
  • Docker
  • Kubernetes

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €75k op jaarbasis
  • Minimaal 32 uur per week
  • Trainingen en de mogelijkheid voor het behalen van jouw certificaten (zonder studieregeling!)
  • Een leuke werkomgeving met een informele sfeer en enthousiaste collega’s
  • De mogelijkheid om naar Sri Lanka te gaan om hier te sparren met het team
  • Volledige reiskostenvergoeding voor het OV of 23 cent per km
  • 25 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
  • Een goed pensioen
  • Fietsplan

Solliciteer gauw of kom in contact met onze consultant
l.verweij@haystackpeople.nl of +31620293364

Senior Angular developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen