Zoetermeer
Vast
50k, 55k, 60k

Test Automation Engineer

Als Medior Test Automation Engineer aan de basis staan van een grote technische uitdaging?

Bedrijfsprofiel

Deze in Zoetermeer gevestigde speler op het gebied van e-learning bevindt zich in de voorhoede van het online onderwijs. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld van traditionele klassikale trainingen naar een dynamisch (SAAS) e-learning platform waar 20.000 cursisten dagelijks gebruik van maken. De klantenkring omvat grote organisaties zoals het COA, Facilicom, ‘s Heerenloo, Dura Vermeer en diverse andere bedrijven in onder meer de zorg, maritieme en bouwsector.

Als onderdeel van het technische team krijgt de Medior Test Automation Engineer de kans om deel uit te maken van een vooruitstrevend initiatief om de interne testprocessen te moderniseren. Door de groei van het aantal klanten en gebruikers staat men aan de vooravond van een totale migratie van VB.NET naar C#.NET. Hoewel alle features die nieuw worden ontwikkeld al geruime tijd volgens de laatste technieken worden ontwikkeld, is een groot deel van de code-base nu nog bij een extern bedrijf ondergebracht. Door deze code-base ook intern te gaan beheren zal het in-house development-team de ruimte krijgen om de code-base eigen te maken, te ontleden op functionaliteit en stapsgewijs te migreren naar C#.NET, Entity, React, Azure (TDD). Met deze verandering heeft men ook ingezet op het optimaliseren van de manier van testen en hier kom jij in beeld.

Functie omschrijving

De ideale kandidaat is gepassioneerd over test-automatisering, heeft 3 jaar ervaring en vindt het leuk om actief samen te werken in een compact team van 3 testers. Het team heeft zelf al stappen gezet door de implementatie van Playwright, maar verwelkomt de expertise van jou als nieuwe collega om het geheel naar een hoger plan te tillen.

Ben je op zoek naar een leuk bedrijf, uitdagende fase in testautomatisering en word je enthousiast van de grote ruimte voor eigen inbreng, dan komen wij graag met je in contact.

Functie eisen

- HBO(+) werk- en denkniveau
- 3+ jaar ervaring in geautomatiseerd testen
- Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- Ervaring met Playwright is een pré

Verder ben je:
Pro-actief en analytisch: je neemt verantwoordelijkheid voor kwalitatieve resultaten en denkt breder dan je eigen vakgebied.

Leergierig en open-minded: je staat altijd klaar om bij te leren en omarmt nieuwe ontwikkelingen.

Teamspeler: Je denkt actief mee, vind het leuk om samen te werken en zet je in voor de groei van jouzelf, het team en het product.

Arbeidsvoorwaarden

- € 4000 - 4500 bruto per maand
- 25 vakantiedagen
- 8% vakantiegeld
- Reiskostenvergoeding
- Ruimte voor het volgen van trainingen en behalen van certificeringen
- Een goede pensioenregeling
- Leuke en frequente teamuitjes en budget om ook met je directe collega’s zelf iets te organiseren
- Hybride werken (met een minimum van 2 dagen per week op kantoor)

Ben jij enthousiast over deze functie en voldoe jij aan de basis-eisen zoals gesteld in deze vacature, dan komen wij graag met je in contact.

Voor vragen kun je terecht bij onze collega Roy van der Meer via 0624100227 of r.vandermeer@haystackpeople.nl. Tot snel!

Test Automation Engineer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen