Uithoorn
Vast
70k
PHP, Laravel, Vue

Senior PHP Developer | Uithoorn | SaaS | 70K

Werken aan een grootschalig en complex ERP systeem voor de sierteeltsector, waar je in een klein team, een grote impact levert op de markt!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een scale-up dat 8 jaar geleden is opgericht en hebben hun hoofdkantoor gevestigd in Aalsmeer. Het bedrijf is opgezet vanuit een idee om de sierteeltsector te automatiseren. Een Chrysantenkweker had een simpel probleem. Bloemen doen er een bepaalde tijd over om te groeien en alhoewel de kweker ongeveer een halfjaar van tevoren wist wat hij moest planten, wist hij de koppeling niet te maken met wat hij in de planning had om te oogsten en wat hij precies kon verkopen. Hij moest een simpel overzicht krijgen van een oogst en verkoop systeem en dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat dit bedrijf is ontstaan. Ondertussen hebben zij zo'n 90 klanten aangesloten en zitten zij in de top 3 van grootste ERP systeem aanbieders in het sierteeltlandschap. Met een team van 4 developers werken zij aan dit grootschalige product. Dit gaat tot op heden goed, maar met de groei die zij realiseren merken zij dat ze een tekort aan mankracht hebben om alles verder uit te bouwen.

Functie omschrijving

Het SaaS product is in de backend opgezet in PHP Laravel 8. Op de frontend hebben zij het in Bootstrap gebouwd en zitten er wat losse componenten in van Vue. Er wordt hier geautomatiseerd getest. Als developer ga jij de functionaliteiten verder ontwerpen en ontwikkelen, maar ook het onderhouden van de software en het uitvoeren van upgrades. Dit doe je samen met een hoog opgeleid team met kennis van IT én de sierteeltsector. Genoeg kennis in huis om mee te sparren en van te leren dus. Het bedrijf wil graag weten wat er op de werkvloer speelt en een goede aansluiting bieden. Daarom werk je gezamelijk met (en soms bij) de klant en/of software leverancier om de software oplossingen te ontwikkelen. Er wordt ook gekeken naar een slimmere manier van werken binnen het ERP systeem. De optie om makkelijker te schakelen met klanten en meer potentie uit de software te halen staat in de planning. Momenteel krijgen zij veel grote aanvragen van verschillende klanten, maar door een tekort aan mankracht is dit een beperkende factor. Je krijgt dus genoeg ruimte om taken op te pakken, maar ook erg veel ruimte om eigen input te leveren en door te groeien. De sky is the limit bij dit bedrijf en alles is bespreekbaar.

Functie eisen

Heb jij passende kennis opgedaan en beschik je over een goed analytisch denkvermogen? Dan ben je mogelijk de juiste match voor dit bedrijf! Zij zijn op zoek naar een gedreven persoonlijkheid die het team kan versterken. In deze functie vragen, maar bieden zij ook flexibiliteit qua werkzaamheden en werktijden. Daarnaast vragen zij ook:

  • HBO Werk- en denkniveau
  • Een opleiding in/gerelateerd aan Informatica
  • Kennis en ervaring in PHP en JavaScript
  • Kennis en ervaring in werken met frameworks als Laravel en VueJS
  • Kennis van DevOps, Agile software development en Linux is een pré

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €5500 bruto per maand op basis van jouw kennis en werkervaring
  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak
  • Kilometervergoeding van 0,21 cent per km
  • Pensioenbijdrage van €200 euro per maand vanuit de werkgever
  • 25 vakantiedagen
  • Hybride werkweek waarbij je 2 dagen (dinsdag is een vaste dag) op kantoor wordt verwacht
  • Toegang tot een opleidingsbudget
  • Veel doorgroeimogelijkheden!

Heb ik hiermee je interesse gewekt of heb je vragen aan de hand van deze vacature? Neem gerust contact op met Stefan via:
T: +31613819717
E: s.mirkovic@haystackpeople.nl

Senior PHP Developer | Uithoorn | SaaS | 70K
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen