Vast
45k, 50k, 55k, 60k, 65k
Symfony, Node, Vue

Medior/Senior PHP Developer - Symfony / Zorg

Ben jij een ervaren software engineer die graag aan een SaaS applicatie wilt werken die bijdraagt aan de samenleving? Dan is dit de vacature voor jou! Als maatschappelijk verantwoord werken jou ding is dan zou ik zeggen lees snel verder!

Het Bedrijf

Deze organisatie is 12 jaar geleden opgericht met als doel een online omgeving te maken waar freelancers in de zorg kunnen worden gekoppeld aan hun nieuwe opdracht. Ze hebben een mooi kantoor in de regio van Eindhoven en verschillende vestigingen door het hele land waar de professionals terecht kunnen voor eventuele vragen, begeleiding en cursussen. Dit hebben ze in het leven geroepen om er voor te zorgen dat de freelancers waarmee ze werken altijd op het juiste niveau zijn en kunnen door ontwikkelen.

Via hun applicatie werken inmiddels tegen de 8000 freelancers om alles omtrent hun opdracht en de administratie die er bij hoort te kunnen regelen. Om er voor te zorgen dat er ook goede opdrachten voor ze zijn zitten er inmiddels 650 zorginstellingen bij hun platform aangesloten en dat aantal wordt steeds groter!

Maar waar hebben ze jou voor nodig? Lees snel verder!

Functie omschrijving

12 jaar geleden was software development wel anders dan nu. Daardoor zijn ze hun hele applicatie aan het omgooien met de nieuwste technieken en wordt de hele afdeling opnieuw ingedeeld.

Ze hebben een nieuwe IT manager aangenomen om leiding te geven aan de (nu) 25 engineers onderverdeeld in meerdere teams met allemaal een PO, Front-end en Ux. Al deze teams zijn verantwoordelijk voor de verschillende applicaties.

De huidige applicatie is een monolith die nu modulair wordt opgebouwd. Het oude systeem is gebouwd in Symfony (PHP) en verschillende modules in de backend draaien in Node.JS. Deze twee gaan hand in hand met elkaar en aan jou de taak om er voor te zorgen dat de oude PHP code werkt naar moderne standaarden en de nieuwe services.

Wat jij moet kunnen

Voor deze functie is het volgende belangrijk:

  • Jij hebt relevante werkervaring in Symfony (of Laravel) en werkervaring met microservices.
  • Dat heb je een aantal jaar gedaan (minimaal 2-3 is wel aan te raden, niet zozeer vanwege het niveau, maar dat je weet hoe er in een professionele productie omgeving wordt gewerkt).
  • Heb je minder maar denk je dat je het kan, stuur dan ook een sollicitatie!
  • Je hebt passie voor je vak (wel handig, anders vind je het niet zo leuk en daar wordt niemand in je team blij van)
  • Beetje communicatief is oké, niet een must, wel een pré.
  • HBO denk niveau, betekent niet dat je afgestudeerd hoeft te zijn.

Wat krijg jij?

Maar waar doe je het nu voor?

  • 26 vakantiedagen
  • Premievrij pensioen
  • 3500 tot 5500 euro per maand (niet mis)
  • Hybride werkomgeving
  • Goede werk-privé balans
  • Vakantiegeld
  • Leuke collega's, doorgroei mogelijkheden en meer van dat soort dingetjes.

Ben je geinteresseerd? Solliciteer dan snel of mail naar a.janssen@haystackpeople.nl of bel naar 0682099493

Medior/Senior PHP Developer - Symfony / Zorg
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen