Rotterdam
Vast
55k
Javascript, React, Typescript, Python, Java, C#

Medior full-stack developer | Evenementenbranche

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een grote speler in de evenementenindustrie en is op zoek naar medior full-stack developer om het team te versterken. Met een solide marktpositie in Nederland, België en Duitsland, hebben ze zich ontwikkeld tot een kracht in het plannen, promoten en verkopen van tickets voor kleine/medium grote evenementen. Hun platform biedt een naadloze combinatie van een online ticketingsysteem, een event marketing platform en event planning software.

De organisatie onderscheidt zich door de integratie van deze drie cruciale aspecten in de evenementenwereld, waardoor ze een unieke marktpositie innemen. Met een team van 20 toegewijde professionals, waarvan 10 op IT waaronder allround full-stack developers, testers en een Product Owner, werken ze aan diverse projecten om de evenementenervaring te verbeteren. Veel pop-podia, open lucht theaters en andere evenementenorganisatoren zijn al klant van dit bedrijf en gebruiken hun producten om hun hele evenement te organiseren en te plannen.

Het verloop binnen deze organisatie is erg laag, want tot nu toe is bijvoorbeeld iedere afstudeerder blijven hangen bij ze, omdat de sfeer en de projecten zo leuk zijn binnen dit bedrijf.

Functie omschrijving

Als Medior Full Stack Developer wordt je een essentieel onderdeel van het technische team van onze klant. Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als developer en bent bedreven in verschillende back-end talen zoals Kotlin, Java, C# of Python, evenals JavaScript-frameworks zoals Angular, React en Vue. Ervaring met Elm is een pre, gezien de unieke aanpak van deze taal in het Javascript-domein. Good to know! Voor deze vacature hoef je niet specifiek gewerkt te hebben met bovenstaande programmeertalen, als jij ervaring hebt in een andere taal en bereidt bent om te gaan werken met Kotlin op de back-end en ELM op de front-end.

Je krijgt de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten, variërend van het herontwerpen van de personeelsplanner tot het technisch opnieuw bouwen van de ticketshop.

Functie eisen

  • Ervaring in zowel front- als back-end ontwikkeling.
  • Kennis van back-end talen zoals Kotlin, Java, C# of Python en JavaScript-frameworks zoals Angular, React en Vue.
  • Ervaring met relationele databases, bij voorkeur JOOQ en/of Java's Hibernate (ORM).
  • Affiniteit met evenementen is een pluspunt.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot 4200 euro.
  • Pensioensregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • After hours sport dienst
  • Hybride werken (3x kantoor)
  • Geregelde lunches
  • Bedrijfsuitjes en interne evenementen

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatieformulier of stuur je CV naar g.vanschagen@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller dat kan op +31 (0)626051747

Medior full-stack developer | Evenementenbranche
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen