Leusden
Vast
75k
PHP, Laravel, Vue, React, Magento

Magento Developer | Smartphonehoesjes.nl

Wil je als Magento developer bij een Europese marktleider aan de slag?

Bedrijfsprofiel

Smartphonehoesjes.nl is in 2011 gestart op de zolderkamer van Martijn Hooft, met als doel om voor iedereen betaalbare telefoonaccessoires op de markt te brengen. Op 20- jarige leeftijd begon hij met verkopen aan kleine resellers. Vanwege het succes stapte kort daarna zijn broer Stefan in voor de logistieke ondersteuning. Tot slot haakte broer Marcel aan en werd de online webshop gelanceerd. In 13 jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot marktleider en hebben zij een omzet van ruim 50 miljoen euro.

En waar het familiegevoel en ondernemerschap nog steeds duidelijk in het bedrijf te merken is, heeft de organisatie in de afgelopen jaren ook een enorme professionaliseringsslag gemaakt. Inmiddels zijn zij hun positie als Europees marktleider verder aan het uitbreiden. Op dit moment zijn zij actief in 5 verschillende landen en worden er elke dag tussen de 8.000 en 20.000 orders geplaatst.

Op dit moment zijn er zo een 175 man werkzaam, waarvan 7 developers, 3 daarvan hebben dezelfde specialisatie als jou, namelijk Magento.

Functie omschrijving

Jouw rol is cruciaal in het realiseren van de ambitie om het bedrijf met behulp van de nieuwste technologieën zo slim en schaalbaar mogelijk te maken. Je krijgt de kans om nieuwe features te bouwen voor miljoenen bezoekers uit verschillende landen en altijd op zoek te gaan naar manieren om de webshops beter, sneller en efficiënter te maken.

Je programmeert, test en implementeert, zorgt ervoor dat alles stabiel, snel en foutloos werkt. Het oplosse van problemen en het bedenken van slimme werkmethodes zijn onderdeel van jouw taken. Je werkt nauw samen met andere Magento developers, back-end developers, product owners, performance marketeers, UX Designers, Customer Journey Specialisten, CRO en externe partijen.

  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en verder ontwikkelen van de internationale webshops;
  • Je helpt mee met het oplossen van problemen en het meedenken aan slimmere en snellere werkmethodes voor diverse afdelingen;
  • Je bent samen met 3 andere Magento developers verantwoordelijk voor de Magento omgeving en bij problemen dient dit ook samen opgelost te worden;
  • Je denkt mee over de infrastructuur, stabiliteit en snelheid van de Magento omgeving om samen tot de beste oplossing te komen;
  • Op basis van je uitgebreide kennis en ervaring in jouw vakgebied vind je het leuk om collega’s tips en advies te geven om gezamenlijk de kwaliteit en de werkwijze naar een hoger niveau te brengen.

Functie eisen

  • Je bent ambitieus, gedreven, enthousiast, stressbestendig, proactief en een echte teamspeler;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met PHP, MySQL, JavaScript en Magento;
  • Je bent op de hoogte van de laatste technieken en methoden uit jouw vakgebied;
  • Je bent zelfstandig en communicatief vaardig en draagt graag nieuwe ideeën aan;
  • Je bent trots op je werkzaamheden en verwelkomt feedback;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden zij jou? Een competitief salaris tussen de €3.500,- en €5.800- per maand op basis van 40 uur, afhankelijk van jouw ervaring. Ook krijg je 26 vakantiedagen op basis van 40 uur en de mogelijkheid om nog 5 dagen bij te kopen. Zij vergoeden je reiskosten en bieden een thuiswerkvergoeding voor de kopjes koffie (of thee) en internet thuis. Daarnaast hebben zij een goede pensioenregeling, bieden zij een MacBook of zware Microsoft laptop en een tweede scherm voor je thuiswerkplek, en krijg je korting op het assortiment.

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt of heb je vragen? Laten wij dan een (video) call inplannen zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden! Neem gerust contact met ons op via:

Jill Kranenburg
T: +31630716577
E: j.kranenburg@haystackpeople.nl

Magento Developer | Smartphonehoesjes.nl
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen