Huizen
Vast
75k
PHP, Laravel, Javascript, React, Vue, Typescript

Backend Developer | PHP

Lijkt een baan als PHP developer waarbij je met Laravel werkt met de volgende kenmerken jou interessant?

  • Werken aan een eigen (SaaS) product waarbij kwaliteit voorop staat.
  • Terechtkomen in een organisatie waar Nederlands de voertaal is en waar je een product bouwt dat door zo'n 4000 in Nederland gevestigde horecagelegenheden wordt gebruikt, waar dagelijks tienduizenden mensen gebruik van maken.
  • Te werken bij een werkgever die naast een top salaris onder andere de volgende zaken in het arbeidsvoorwaardenpakket heeft: een auto van de zaak, een pensioen waarbij 100% door de werkgever wordt betaald, aandelen in het bedrijf, veel ruimte/budget voor persoonlijke ontwikkeling, dagelijks verzorgde lunch en 24/7 toegang tot een inpandige fitnessruimte, en mogelijkheid tot hybride werken/flexibele werkuren.

Lees dan deze vacature!

Wat doet het bedrijf?

Deze snelgroeiende SaaS scale-up werd opgericht in 2014 met als missie om een digitale partner te zijn voor horecazaken. Ondanks de competitieve aard van dit speelveld, behoort deze innovatieve softwareclub tot de marktleiders, met ongeveer 4000 restaurants die gebruik maken van hun innovatieve oplossingen.

Hun producten digitaliseren alle processen in de restaurants, van het bereiden van eten tot aan de bezorging ervan. Hierbij wordt nauw samengewerkt met partners zoals Thuisbezorgd en UberEats, en het klantenbestand omvat niet alleen 'het restaurant op de hoek', maar ook grotere ketens die wereldwijd worden bediend, zoals Dunkin Donuts.

Op dit moment zijn er ongeveer 40 medewerkers in dienst, verdeeld over verschillende teams: marketing, sales, customer support, development en operations. De cultuur binnen het bedrijf wordt gekenmerkt door een omgeving waarin alle medewerkers zich zeer verantwoordelijk voelen voor de resultaten van de organisatie en voor het gezamenlijke succes. Het luxe kantoor is opgedeeld in meerdere grote open ruimtes, waar de teams gehuisvest zijn. Dit draagt bij aan een open en informele sfeer waarin communicatie en vertrouwen centraal staan, en waarin iedereen zichzelf kan zijn. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan plezier, wat zich uit in gezamenlijke borrels en legendarische bedrijfsuitjes.

Vanwege de gezonde groei van het bedrijf is er ruimte voor een extra developer, en zijn ze op zoek naar een ervaren PHP | Laravel developer die het team kan versterken.

Hoe ziet jouw rol eruit?

Fantastisch dat je nog steeds geïnteresseerd bent! Als je ervoor kiest om als PHP developer bij deze geweldige SaaS club aan de slag te gaan, word je onderdeel van een ambitieus en innovatief scrumteam dat werkt aan diverse backend applicaties ontwikkeld in Laravel. Jouw focus zal voornamelijk liggen op het vertalen van user stories naar technische oplossingen die voldoen aan hoge standaarden op het gebied van codekwaliteit, testdekking, prestaties en veiligheid, zonder de gebruiksvriendelijkheid van het product uit het oog te verliezen.

Als PHP developer ben je samen met je team verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van het backend gedeelte van hun product, waarbij je zorgt voor uitgebreide documentatie van jouw code.

Naast samenwerken met ervaren backend PHP developers in je team, werk je ook nauw samen met frontend developers om hoogwaardige, op de gebruiker gerichte elementen te ontwikkelen. Je ondersteunt de Product Owner bij het beheren van de backlog en het stellen van de juiste prioriteiten.

Wat deze rol als PHP developer zo boeiend maakt, is de ruimte die je krijgt om nieuwe en innovatieve ideeën met je team en tech lead te delen, zodat het team altijd voorop blijft lopen op het gebied van concurrentie en altijd het beste product levert. Om dit te realiseren ben je volledig betrokken bij alle stadia van de relevante processen en neem je deel aan vaste teammomenten zoals de daily stand-up, sprintplanning, grooming sessies en retrospectives.

Als backend Laravel developer werk je aan een eigen product met voortdurende projecten die de efficiëntie en schaalbaarheid van hun bestel- en betaalsoftware verbeteren. Je bouwt robuuste API's die de interactie tussen de frontend en de backend mogelijk maken. Bovendien werk je aan interessante nevenprojecten, zoals het ontwerpen en implementeren van geavanceerde beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat klantgegevens te allen tijde veilig zijn.

Om je talenten goed te benutten en verder te ontwikkelen, werk je in een inspirerende omgeving waar voldoende ruimte en budget is voor ontwikkelingsmogelijkheden, trainingen en cursussen.

Wie zoeken we?

  • Ervaring in Laravel (of bereidheid om met Laravel te werken, bij voorkeur met Symfony ervaring)
  • Goede kennis van MySQL en API-architectuur, zoals REST en GraphQL
  • Interesse in of ervaring met cloudservices zoals AWS en automated testing
  • Teamspeler die graag regelmatig, minimaal 3 dagen per week, op kantoor werkt
  • Ambitieus en bijdraagt aan een positieve werksfeer in het team

Wat voor arbeidsvoorwaarden kan je verwachten?

  • Bruto maandsalaris tussen €3500 en €5500, afhankelijk van ervaring, met jaarlijkse verhogingen
  • Uitstekende pensioensregeling: 100% bijdrage van de werkgever, geen eigen bijdrage
  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak, indien gewenst
  • Lucratieve regeling voor het verkrijgen van aandelen
  • Jaarlijkse bonus
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • Dagelijks verzorgde lunch
  • 24/7 toegang tot inpandige fitnessruimte
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot hybride werken
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld

Wil je meer weten over deze geweldige vacature? Neem dan contact op met Stijn Koehler via e-mail: s.koehler@haystackpeople.nl of bel: +31627284267. Je kunt ook direct solliciteren en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op, uiterlijk de eerstvolgende werkdag.

Backend Developer | PHP
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen