Amsterdam
Vast
60k
Angular, React, Vue, Typescript

Frontend developer

Werken bij een digital agency waar je werkt aan zowel interne als externe projecten met een maatschappelijk doel? Lees dan verder!

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een digitaal agency met een team van ongeveer 15 enthousiaste specialisten die hoogwaardige digitale oplossingen creëren voor organisaties met serieuze online uitdagingen. Ze richten zich op het bouwen van slimme digitale producten voor ngo's, goede doelen, start-ups en andere organisaties die afhankelijk zijn van het web. Het bedrijf is gespecialiseerd in digitale transformatie voor maatschappelijk betrokken organisaties en fungeert als langetermijn technologypartner voor opdrachtgevers met een maatschappelijk doel. Het team houdt van stevige puzzels en werkt aan zowel grote als kleine projecten, waarbij de focus ligt op het maken van een positieve impact.

Zo bouwen ze niet alleen projecten voor hun klanten naar wens, maar hebben ze ook hun eigen product ontwikkeld. Dit is een SaaS die zij inzetten om snel, betrouwbaar en op grote schaal direct voor hun klanten van toegevoegde waarde te zijn om donaties of dergelijke op te halen.

Functie omschrijving

Als Frontend Developer bij onze klant werk je samen met een projectteam aan technisch uitdagende oplossingen voor diverse opdrachtgevers. Je kunt betrokken zijn bij projecten variërend van het volledig redesignen van online platforms tot het ontwikkelen van slimme tools voor duurzame bedrijven wereldwijd. Je zult werken met technologieën zoals React, Vue, Angular, Typescript en SCSS, en de BEM-methode wordt gebruikt voor het organiseren van CSS. Onze klant stimuleert experimenteren en moedigt het maken van fouten aan als leermomenten. Het werken in zelfsturende projectteams is een essentieel onderdeel, waarbij nauwe samenwerking met klanten en korte communicatielijnen centraal staan. Het bedrijf heeft een informele, gezellige cultuur in hun kantoor waar developers met veel plezier naar toe gaan.

Functie eisen

Als developer moet jij het gewoon heel leuk vinden om aan projecten, al dan niet meerdere tegelijk te werken.

  • Vue, Angular of React
  • Typescript
  • 3+ jaar ervaring
  • Pro-actief
  • Communicatief

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot €4500
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioenplan
  • De tools die jij nodig hebt om te knallen
  • Budget om jezelf te ontwikkelen
  • Mis je nou nog iets dat belangrijk voor je is? Laat het vooral weten!

l.verweij@haystackpeople.nl

Frontend developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen