Amsterdam
Vast
75k
Javascript, Typescript, React, Node, React Native

React developer

Onze klant, een innovatieve speler in de zorg-ICT, zoekt een gedreven App Developer om het app development team te versterken. Werk mee aan de ontwikkeling van een next-generation app-platform voor de zorg.

Bedrijfsprofiel

Onze klant, gevestigd op de grens tussen Utrecht en Gelderland, is een vooraanstaande speler in de zorg-ICT en zet zich dagelijks in voor het vormgeven van een nieuwe generatie Elektronisch Cliënt Dossier (ECD). De organisatie is nauw betrokken bij de ontwikkeling van een geavanceerd app-platform dat het sociale netwerk van cliënten naadloos verbindt met het multidisciplinaire netwerk van zorgorganisaties. De innovatieve software wordt ondersteund door de modernste technologieën, zoals TypeScript, Node.JS en React (Native), en combineert de eenvoud van hun eigen ontwikkelde applicatie met de diepgang van het ECD.

Gedreven door een diepgaande kennis van zowel software als de zorgsector, gaat onze klant verder waar anderen stoppen, zowel in de ontwikkeling van het ECD als in de diensten die ze leveren. Ze begrijpen als geen ander de complexiteit van de zorg en streven naar het ontzorgen van zorgorganisaties. Het ontwikkelproces van het ECD vindt plaats in Nederland en in nauwe samenwerking met klanten.

De organisatie hanteert een werkwijze die gebaseerd is op drie essentiële pijlers: eenvoud, innovatie en continuïteit, met de tevredenheid van medewerkers, klanten en cliënten als verantwoordelijkheid. Het ontwikkelproces verloopt via een gestructureerde aanpak met aandacht voor productstrategie en roadmap, productontwikkeling en productimplementatie.

Het app-team binnen de organisatie is toegewijd aan het verbeteren van de app, die een vereenvoudigde versie van het ECD biedt. Ze streven naar technische doorontwikkeling van organisatorische aspecten en een verbeterde gebruikerservaring van de app, waarbij cliënten en hun naasten actief kunnen participeren in het zorgproces.

Met een breed scala aan platformen, waaronder de ECD-software voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, GGZ en RIBW's, bedient onze klant meer dan 50.000 zorgprofessionals. Hun no-code ECD is een voorbeeld van de innovatieve benadering van softwareontwikkeling.

In een dynamische en samenwerkingsgerichte omgeving werkt het team aan het realiseren van de visie waar zorgprofessionals, cliënten en het sociale netwerk op voet van gelijkwaardigheid en naar vermogen samenwerken aan kwaliteit van zorg en leven. Onze klant biedt niet alleen ondersteuning bij het zorgen maar ook bij het ontzorgen, met functionaliteiten zoals inschrijving voor dagbestedingsactiviteiten, ruimte voor persoonlijke voorkeuren in het dossier, en een focus op de kwaliteit van leven.

Functie omschrijving

Als react App Developer bij onze klant speel je een cruciale rol in het app development team, waar je bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van een next-generation app-platform voor de zorg. Je krijgt de kans om te werken aan diverse uitdagende projecten en neemt de lead in het ontwikkelproces.

  1. Integratie van de app met het ECD

    • Je zorgt voor een naadloze integratie van de app met het ECD
  2. Onboarding van nieuwe klanten voor de app:

    • Je bent verantwoordelijk voor het succesvol onboarden van nieuwe klanten op het app-platform, waarbij je de functionaliteiten van de app demonstreert en aanpast aan de specifieke behoeften van de klant.
  3. Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten binnen de app voor de zorgprofessional:

    • Je werkt aan het uitbreiden en verbeteren van de functionaliteiten binnen de app, met een focus op het optimaliseren van de gebruikerservaring voor zorgprofessionals.
  4. Werken aan nieuwe technieken waaronder spraak gestuurd gebruik van de app:

    • Je verkent en implementeert nieuwe technologieën, waaronder spraak gestuurd gebruik van de app, om de functionaliteiten en gebruikservaring continu te vernieuwen.
  5. Gebruik maken van de laatste technologieën zoals TypeScript en React (Native):

    • Je werkt met cutting-edge technologieën, waaronder TypeScript en React (Native), om hoogwaardige en innovatieve oplossingen te leveren.

Functie eisen

  • Je begrijpt hoe software en hoe het ontwikkelen van software werkt. Conceptueel denken is voor jou geen probleem waardoor de gebruikte taal voor jou minder belangrijk is dan het einddoel, het ontwikkelen van kwaliteit.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met Typescript.
  • Je hebt werkervaring met React
  • Je bent in staat om met bovenstaande technieken dusdanig zelfstandig te werken dat je direct van toegevoegde waarde bent in de teams.
  • Karakter. Je komt uit voor je keuzes en kan dit ook goed onderbouwen waardoor collega's samenwerken als prettig ervaren.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tussen de €4000-€6000 bruto per maand obv 40 uur per week
  • 8% vakantiegeld
  • 1 dag per week op kantoor, meer natuurlijk altijd mogelijk
  • Apparatuur zodat jij goed kan werken
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Meer nodig? Overleg is altijd mogelijk

Is jouw interesse gekweekt mail dan onze consultant l.verweij@haystackpeople.nl of bel naar +31620293364

React developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen