Den Bosch
Vast
75k
PHP, Symfony, Javascript, Vue

PHP Developer - Laravel

Wil je als beginnend of meer ervaren PHP developer mee denken over het gehele technische landschap van de klanten? Lees dan verder 

Bedrijfsprofiel

De digitale technologie is onmisbaar voor de aller beste klantbeleving. Dit is precies waar onze partner op inspeelt. Zij bouwen klantgerichte platforms, applicaties, interfaces en experiences voor hun klanten. Dit doen zij door met de nieuwste technologieën te blijven werken en zichzelf te innoveren.

Zij zijn opgericht in 2016 door drie ambitieuze ondernemers. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, met ruim 40 developers, verdeeld over 3 verschillende locaties (Utrecht, Heusden en Den-Bosch) Groei ansich is nooit hun enige doel geweest. Wat wel hun doel is, is om bedrijven te helpen om succesvol te worden. Hiervoor kijken zij welke expertise zij in huis moeten hebben en anders in huis moeten halen.

Met deze mindset heeft onze partner in 2019 hun eerste overname gedaan en in 2023 hun tweede. Door deze overnames, kunnen zij hun klanten nog beter bedienen.

Deze vacature is voor hun locatie in Den Bosch waar ze recentelijk een organisatie hebben overgenomen,. Hier werken in totaal: 4 front-enders, 3 back-enders en een full-stack developer. Gezamenlijk bouw je aan uiteenlopende projecten zoals websites, klantportalen, maatwerkapplicaties en backends voor mobiele apps. Dit alles aan de hand van een API-first mindset, gestructureerde GIT workflow en OOP principes. Composable web architectuur is voor jou geen geheim en het opzetten en koppelen van API's zit in je bloed.

Dit alles doe je in PHP/Symfony en Laravel.

Functie omschrijving

Bij deze functie is het belangrijk dat je graag mee denkt over het volledige technische landschap en hoe dit voor de klanten ingericht moet worden. Onze partner zoekt echt een specialist die zich focust op kwaliteit en ook proactief verbetervoorstellen doet naar hun klanten.

Het type projecten waar je aan gaat werken, is echt afhankelijk van de vraag van de klant. Zo ga je bijvoorbeeld aan een platform werken dat gebruikt wordt in de zorg. Dit platform helpt zorgmedewerkers en ZZP'ers bij het vinden van nieuwe opdrachten en/of diensten.

Ook is het belangrijk bij deze functie dat je graag jouw kennis deelt met collega's. Dit kan 1 op 1 begeliding zijn, tijdens een case of tijdens meetings met collega's

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring met PHP
  • Je werkt zelfstandig en bent een ervaren PHP developer die programmeert vanuit de OOP principes. Vanzelfsprekend heb je ervaring met PHP frameworks;
  • Je hebt ervaring met (My)SQL;
  • Je bent super nieuwsgierig en een echte samenwerker;
  • Je vindt het leuk om jezelf te blijven ontwikkelen, maar ook je team naar een hoger niveau te tillen

Arbeidsvoorwaarden

  • Een bruto maandsalaris tussen €3.400,- en € 5.800,- afhankelijk van je ervaring;
  • Pensioenregeling voor je oude dag;
  • Maandelijks een extra budget om te besteden aan flexibele benefits naar jouw keuze.
  • Tijd, aandacht en budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
  • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur;
  • NS-Business Card of een flinke reiskostenvergoeding.
  • De mogelijkheid om zowel fulltime als 32 uur te werken;

Wil je meer weten? Neem dan contact met mij op:

Arnold Janssen
✆ T: +31682099493
✉ E: a.janssen@haystackpeople.nl

PHP Developer - Laravel
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen