Regio Amsterdam
Vast
80k
PHP, Symfony, MySQL, PostgreSQL, Docker

PHP Backend Developer

Vind jij het belangrijk om als developer bij te dragen aan een product met een grote sociale impact? Wil jij aan de toekomst werken door grote steden leefbaarder te maken? Lees even verder!

Bedrijfsprofiel

Onze Klant is een toonaangevend autodeelbedrijf in Nederland dat een snelle groei doormaakt en een onderscheidende missie nastreeft: het transformeren van de mobiliteitssector door het aantal auto's op de weg te verminderen en tegelijkertijd de toegang tot gedeelde auto's te vergroten. Het bedrijf is diep geworteld in een duurzaamheidsinitiatief, gericht op het verminderen van CO2-uitstoot, het bevorderen van groene ruimtes in steden en het bieden van meer leefbaarheid door middel van gedeelde mobiliteit.

Met een geschiedenis van meer dan 30 jaar in de branche heeft onze klant een evolutie doorgemaakt van een kleinschalig initiatief waarbij buren gezamenlijk één auto deelden naar het huidige grootste autodeelplatform in Nederland. Momenteel opereert het bedrijf vanuit diverse locaties, waaronder het hoofdkantoor in Amsterdam en hubs in Rotterdam en Eindhoven, en biedt het een netwerk van deelauto's aan die voldoen aan de behoeften van gebruikers verspreid over het hele land.

Zij onderscheiden zich door een innovatief bedrijfsmodel dat gebaseerd is op het 'station-zoned' concept, waarbij gebruikers de auto moeten retourneren naar de locatie waar ze deze hebben opgehaald. Hierdoor wordt een gestroomlijnde en efficiënte verdeling van de voertuigen bereikt, wat bijdraagt aan een geoptimaliseerde gebruikerservaring.

Functie omschrijving

Als PHP Backend Developer ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de backend van de API van onze klant. Je zult bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor het platform en het creëren van nieuwe features om het delen van auto's in de app nog toegankelijker te maken. Hier moet je denken aan een feature voor het automatisch verwerken van boetes, een nieuw betaalsysteem bouwen of prijsproposities implementeren. Je komt te werken in een team van ervaren developers waar ook jij veel ruimte krijgt voor input. Belangrijk om te weten is dat zij bij deze organisatie houden van snel schakelen. De organisatie is opgedeeld in meerdere teams, elk met een specifieke focus. Het bedrijf omarmt een informele en teamgerichte cultuur, waarbij maandelijkse bijeenkomsten en gezamenlijke activiteiten plaatsvinden om de teambinding te versterken en een sterke gemeenschap op te bouwen.

Functie eisen

  • Sterke PHP skills
  • Met voorkeur kennis in Symfony. Heb je meer gewerkt met Laravel, maar wil je werken met Symfony? Dan is dat ook goed
  • Je bent gedreven in het zelfstandig opzetten van databases en kan goed overweg met MySQL, PostgreSQL en Redis
  • Je brengt ervaring met het werken in container omgevingen in Docker
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Affiniteit met het bijdragen aan een product met groot sociaal impact

Arbeidsvoorwaarden

  • Marktconform+ salaris op basis van je ervaring en kennis!
  • 26 vakantiedagen
  • Hybride werkmodel (dinsdag en donderdag op kantoor)
  • Vakantiegeld
  • Opleidingsbudget
  • Premievrije pensioenregeling
  • Laptop
  • Internet en telefoon vergoeding
  • Thuiswerkvergoeding
  • Reiskostenvergoeding

Interesse? Mooi! Solliciteren kan direct via onderstaande knop. Heb je vragen? Neem gerust contact op met mij via:
✆ T: +31613819717
✉ E: s.mirkovic@haystackpeople.nl

PHP Backend Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen