Utrecht
Vast
45k
Laravel

Junior+ Laravel developer | Utrecht | Consumind

Ben jij een Laravel developer met passie voor maatschappelijke betrokkenheid? Lees dan verder!

Bedrijfsprofiel

Consumind, opgericht in 2011, zet zich in om mensen te ondersteunen bij het beheren van hun vaste lasten, variërend van energie tot verzekeringen. Gevestigd in Utrecht en bestaande uit een team van 15 professionals, omvat het kantoor verschillende afdelingen, waaronder marketing, sales en klantenservice.

In 2018 breidde Consumind haar werkzaamheden uit naar het sociale domein, waar zij zich richten op mensen die moeite hebben om financieel rond te komen, zoals cliënten met uitkeringen. Hierbij werken ze samen met ongeveer 800 bewindvoerders. Consumind ontwikkelde een platform waarmee deze bewindvoerders de vaste lasten van hun cliënten kunnen beheren. Door deze uitbreiding hebben zij 12 platforms om mensen financieel te hulp te staan. Door partnerships met bedrijven zoals KPN en Essent streven ze ernaar meer mensen te ondersteunen.

Naast deze inzet voor financiële stabiliteit, steunt Consumind ook diverse stichtingen. Bijvoorbeeld een stichting die zich focust op vouchers om kledingpakketten aan te bieden, zodat geretourneerde kleding niet verspild wordt, maar hergebruikt wordt in samengestelde pakketten. Dit streven naar voortdurende toevoeging van waarde aan mensenlevens maakt Consumind een hub voor ondersteuning en hulp.

Opvallend is het lage verloop binnen het team. De werkcultuur bij Consumind draait om tevredenheid en betrokkenheid. Het voelt als een hechte 'familie', waar medewerkers langdurig blijven werken. Naast het werk wordt er ook tijd besteed aan gezamenlijke activiteiten, zoals bijvoorbeeld pretpark bezoeken.

Het hart van Consumind ligt echt in het mensen helpen. Dit vormt de kern van hun missie en cultuur.

Wat ga jij doen?

Als Laravel developer speel je een belangrijke rol in de gebruikerservaring van de websites van Consumind. Je bent betrokken bij het onderhouden, verbeteren en uitbreiden van bestaande concepten/platforms en de ontwikkeling van nieuwe projecten. Je bent in staat om technische oplossingen zelfstandig uit te werken en je hebt oog voor detail.

In een klein team werk je aan diverse taken zoals het integreren van nieuwe producten en het koppelen van software met externe API's.

Het is essentieel dat je zelfstandig kunt werken en een communicatieve instelling hebt. In dit team is sociaal zijn belangrijk; het zijn niet alleen individuen met koptelefoons op, maar een hecht team dat samenwerkt. Het stellen van vragen wordt aangemoedigd; het vermogen om vragen te durven stellen is een waardevolle eigenschap.

Idealiter heb je affiniteit met het sociaal domein en een intrinsieke motivatie om anderen te helpen.

Wat zoeken ze?

  • Je hebt minimaal één jaar ervaring met PHP en Laravel;
  • Je hebt kennis van en ervaring met version control (GIT);
  • Je kan zelfstandig werken, maar bent wel sociaal ingesteld;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Dit krijg jij

  • Salaris tot 3500 p/maand o.b.v. 40 uur (afhankelijk van jouw ervaring)
  • Winstdeelname op basis van behaalde resultaten
  • Ruimte voor eigen ideeën en veel vrijheid in verantwoordelijkheden
  • Kans tot persoonlijke ontwikkeling en groei
  • Werkplek inclusief laptop, gezellig team en mogelijkheid tot thuiswerken
  • 25 vakantiedagen per jaar

Ben jij geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nlof bel naar +31 6 30716577

Junior+ Laravel developer | Utrecht | Consumind
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen