Dordrecht
Vast
60k

Product Owner

Bedrijfsprofiel

Onze klant is een dynamisch familiebedrijf waar meer dan 350 toegewijde medewerkers elke dag werken aan prachtige diensten. Het doel is helder: webshops ontzorgen in de logistiek, zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Met passie voor e-commerce en een enthousiast team hebben ze indrukwekkende groei doorgemaakt!

Als een van de grootste spelers in de logistieke e-commerce branche, gespecialiseerd in fulfilment, pakketdiensten en softwareoplossingen, zijn ze nu op zoek naar een sterke Product Owner. Iemand die het IT-team van 5 developers kan begeleiden en het toekomstplan realiseert om te groeien naar 10 developers. Een uitdaging waar jij je passie voor e-commerce en resultaatgerichtheid kunt benutten!

Functie omschrijving

Als Product Owner ben jij de sleutelfiguur die de roadmap uitzet voor de softwareontwikkeling. Maar wat houdt die software en dat platform nou precies in? Via het platform krijgen klanten inzage in hun bestellingen, zendingen, retouren en voorraad van producten. Bovendien bieden ze met de software toegang tot rapportages, waardoor klanten de beste inzichten krijgen en zich volledig kunnen focussen op de groei van hun e-commerce activiteiten.

Dit is waar de kernfocus van de Product Owner ligt. Samen met het toegewijde development team en interne stakeholders zorg je ervoor dat de software elke dag beter wordt. Je houdt van de uitdaging die de snel bewegende logistieke en e-commerce wereld met zich meebrengt, en je hebt een passie voor het behalen van maximale resultaten.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Je werkt nauw samen met het development team om de verbeteringen uit de roadmap te implementeren en te optimaliseren. Jouw technische inzicht en communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat alle neuzen dezelfde kant op staan.
  • Als creatieve denker ontwikkel je innovatieve ideeën en zet je ze om in concrete projecten voor onze developers. Jouw inspirerende visie drijft het team naar nieuwe hoogten en geeft vorm aan toekomstige ontwikkelingen.
  • Met jouw scherpe oog voor klantbehoeften sta je in direct contact met de belangrijke klanten. Je luistert naar hun feedback, test verbeteringen en wisselt waardevolle ideeën uit.
  • Het succes van het product rust op jouw schouders. Je draagt een grote verantwoordelijkheid en weet deze te omarmen. Je houdt altijd het einddoel voor ogen en streeft naar een positieve impact voor zowel onze klanten als voor het bedrijf.

Functie eisen

Wat vragen we van jou?

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Minimaal 2+ jaar werkervaring als Product Owner (of vergelijkbare rol).
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
  • Ervaring met softwareontwikkeling en tools zoals JIRA en Confluence.
  • Kennis van projectmanagement en het vermogen om out-of-the-box te denken.
  • Een hands-on mentaliteit en de bereidheid om 4 dagen per week op kantoor te werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wat kunnen ze je bieden?

  • Een inspirerende werkomgeving met een geweldige mix van jonge talenten en ervaren professionals.
  • Een modern kantoor op een prachtige locatie aan het water.
  • Een marktconform salaris tussen €3.500 en €4.500, afhankelijk van jouw ervaring.
  • Een voltijds dienstverband waarbij je volledig kunt opgaan in deze uitdagende rol.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten? Prima! Neem contact op met Samir Jouseiph via S.Jouseiph@haystackpeople.nl of +31645262693

Product Owner
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen