Huizen
Vast
70k
Laravel, Javascript, React, Vue, Typescript, PHP

PHP Developer | Food

Vind jij het uitdagend om jouw skills en visie in te zetten bij de constante innovatie van een internationaal SaaS product waar tienduizenden consumenten per dag gebruik van maken? Mooi zo! Lees even verder want dit is een top uitdaging om je carrière naar het volgende niveau te tillen!

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever zit nu in de scale-up fase en is het grootste online platform in Nederland dat restaurants en andere eetgelegenheden ondersteunt bij het beheer van hun bestellingen en afhaalservices. Zij bieden verschillende diensten aan, waaronder online bestel- en betaalsystemen, website- en menu-ontwikkeling, marketingtools en rapportagefunctionaliteit. Dit doen zij al voor meer dan 3500 restaurants, waar tienduizenden consumenten dagelijks gebruik van maken.

Met behulp van het platform kunnen restaurants hun eigen gepersonaliseerde online bestelwebsite opzetten, waar klanten gerechten kunnen bekijken, bestellen en betalen. Het systeem kan ook integreren met bestaande websites van restaurants. Bovendien bieden ze een breed scala aan functies om de operationele efficiëntie te verbeteren, zoals orderbeheer, voorraadbeheer en klantloyaliteitssystemen.

Het doel is om restaurants te helpen bij het optimaliseren van hun bestel- en afhaalservices, waardoor ze gemakkelijker online bestellingen kunnen verwerken en hun omzet kunnen verhogen. Het bedrijf richt zich specifiek op de horecasector en biedt op maat gemaakte oplossingen voor zowel kleine eetgelegenheden als grote restaurantketens.

Functie omschrijving

Als Laravel Backend Developer maak je deel uit van een jong en innovatief development team dat gaat werken aan de back-end applicaties. Jouw focus ligt op het vertalen van user stories naar technische oplossingen die voldoen aan de hoge standaarden op het gebied van code, test coverage, performance en veiligheid. Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de backend van het product en zal verantwoordelijk zijn voor een goede documentatie van de code die je oplevert. Bovendien werk je nauw samen met alle SaaS partners om ervoor te zorgen dat de implementatie soepel verloopt.

Je zult nauw samen gaan werken met de Frontend Developers om hoogwaardige, user-focused features te ontwikkelen en zal de Product Owner ondersteunen bij de backlog en het opzetten van prioriteiten. Heb je nieuwe of innoverende ideeën? Mooi, die kan je met de techlead delen, zodat het team altijd vooruitstrevend blijft. Je bent betrokken bij ieder stadium van de processen binnen jouw domein en neemt deel aan de vaste team momenten, zoals de daily stand-up, sprint planning, grooming sessions en retrospectives.

Als backend developer werk je aan een doorlopend project om de bestel- en betaal software zo efficiënt en schaalbaar mogelijk te maken. Je bouwt sterke en veilige API's die de interactie tussen de frontend en backend mogelijk maken. Je zal nauw samenwerken met het frontend team om technische oplossingen te vinden die goed integreren met de interface en bijdragen aan een soepele en aantrekkelijke gebruikerservaring. Daarnaast ben je betrokken bij het ontwikkelen en de implementatie van geavanceerde beveiligingsmaatregelen, waardoor gevoelige klantgegevens altijd veilig zijn.

Functie eisen

  • Je hebt een passie om met PHP Laravel te gaan werken
  • Je hebt uitgebreide kennis van MySQL en API architectuur
  • Minimaal 2 jaar ervaring als back-end developer
  • Ervaring met cloud services zoals AWS en met automated testing zijn een grote pré
  • Je hebt een positieve houding en staat altijd open om jezelf verder te ontwikkelen
  • Werken in een Agile omgeving en communiceren in Nederlands en Engels zijn voor jou geen probleem

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris tot € 5.500 (afhankelijk van je ervaring) met uitzicht op jaarlijkse verhogingen
  • Een uitstekende pensioenregeling (je hebt geen eigen bijdrage)
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak
  • Een voordelige regeling met de mogelijkheid je te kwalificeren voor aandelen
  • Groeimogelijkheden met persoonlijke coaching om jouw ambities waar te maken
  • Budget voor persoonlijke ontwikkeling
  • dagelijks verzorgde lunch
  • 24 uur per dag toegang tot de fitnessruimte op kantoor.
  • De mogelijkheid tot hybride werken met flexibele werkuren

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt of heb je vragen? Laten wij dan een (video) call inplannen zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden! Neem gerust contact met ons op via e-mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of via de telefoon op 0613819717. Bellen is altijd sneller!

PHP Developer | Food
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen