Boxtel
Vast
80k, 75k
Symfony, PHP, Vue, Typescript, Javascript, Kubernetes, Docker

Lead PHP Developer

Ben jij een ervaren engineer die weet hoe die een team moet leiden, Symfony beter kent dan Beethoven, Kubernetes is jouw ding en E-Commerce is een domein wat je interessant vindt?

Dan is de kans erg groot dat deze vacature geschikt is voor jou dus lees snel verder!

Het Bedrijf

Op dit moment werk ik samen met een grote e-commerce organisatie uit de regio van Den Bosch (of Eindhoven, ze zitten precies in het midden) om voor hun een lead te vinden voor hun software.

Allereerst is het handig om te vertellen wat ze doen. Dit bedrijf heeft nu zo'n 50 webshops in hun porfolio in verschillende lifestyle niches en deze zijn allemaal gekoppeld met dezelfde software (waar jij aan gaat werken). Waar een Zalando andere bedrijven via hun platform iets laat verkopen draaien zij het helemaal om. Vanuit hun platform hebben ze meerdere verschillende webshops die zich ook op verschillende doelgroepen focussen. Het kan dus zomaar dat als jij iets zoekt in een bepaalde branch dat je op een shop van hun uit komt.

Omdenken is hier wel letterlijk geworden.

De organisatie zelf heeft nu zo'n 100 mensen in dienst (waarvan de helft in het Distributiecentrum) en jij komt in het developmentteam op het hoofdkantoor.

Waar je overigens niet vaak heen hoeft. 1-2 keer zoiets.

De Functie

Jij gaat samen met je team wat uit een PO, backenders en frontenders bestaat de businesslogic verder uitwerken in de software. Simpel.

Voor deze functie is het heel belangrijk dat jij ook weet hoe je een goede duurzame architectuur bouwt waar al die webshops op kunnen draaien. Maar niet alleen dat, alles moet ook worden doorgevoerd naar de distributiecentra, dat moet weer gekoppeld worden met de verzenders om er voor te zorgen dat alles ook op tijd wordt geleverd naar de klant.

En dat mag natuurlijk niet falen.

Simpel;)

Wat jij moet kunnen

  • Op het niveau van bovenstaande PHP kunnen programmeren.
  • Coachen als Ted Lasso
  • Symfony
  • Kubernetes

Wat jij krijgt

  • Salaris tot 6000 euro bruto per maand exclusief vakantiegeld
  • Dat is 77760 euro's inclusief vakantiegeld op jaarbasis
  • 25 vakantiedagen
  • Pensioen
  • Informele werksfeer blablabla
  • De verantwoordelijkheid over het hele technische landschap van een e-commerce ecosysteem waar 50 webshops zich thuis voelen.

Vind je deze vacature interessant? Solliciteer dan snel of mail naar a.janssen@haystackpeople.nl of bel naar 0682099493

Lead PHP Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.
software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen