Amsterdam
Vast
60k
Javascript, Angular

Angular developer | Open Source

Open source, SaaS en Amsterdam. De keyfactors waarom jij hier als Angular developer wilt werken. 

Wat doen zij?

Met meer dan 20 jaar ervaring zijn zij in Nederland het bedrijf met de grootste open source omgeving en de nieuwste technologieën. Vanuit het ontstaan hebben zij zich ontwikkelt tot wat zij nu zijn. Zo begonnen ze hier met ontwikkelen van verschillende soorten systemen, maar kwamen zij erachter dan ze wel heel goed waren in één specifiek onderdeel. Beter dan alle andere bedrijven in Nederland: business proces management software. Vanwege de kwaliteit en betrouwbaarheid van de software en consultants groeien ze hard en krijgen ze steeds meer aanvragen van niet de minste klanten. Gemeente Amsterdam, RELX, Bol.com en McDonalds om er maar even een paar te noemen.

Zo helpen zij namelijk hun klanten met het inzichtelijk maken van alle workflows die er in een organisatie kunnen zijn. Tot in de kleine details. Om hun product zo goed mogelijk te maken stellen zij niet alleen hun code beschikbaar op GitHub, maar bouwen zij aan een community die het product dagelijks gebruikt, deelt en voorziet van feedback. Vanuit deze disciplines hebben ze twee onderdelen in de organisatie. De SaaS en de implementatie. Dit doen ze op dit moment met meer dan 50 professionals waarvan 15% aan de SaaS werkt en de rest aan de implementatie van de SaaS bij de klanten.

Elk project is anders en dat is wat het zo interessant maakt om hier te werken. Elke klant heeft namelijk andere wensen en het product zelf wordt altijd door ontwikkeld met de nieuwste technieken. Met een open, fijne cultuur wordt er met veel plezier gewerkt nabij Amsterdam centrum. Binnen de organisatie leeft iedereen voor elkaar en is eerlijkheid erg belangrijk. Zo wordt iedereen geholpen, het is dus wel zo fijn als je ook anderen wilt helpen. Hier krijg je veel vrijheid voor terug, want je hoeft hier namelijk maar een keer per week op kantoor aanwezig te zijn. Meer mag altijd natuurlijk!

Wat kom jij dan te doen?

Zoals eerder gezegd zijn er twee verschillende teams waarin je kan werken als Angular developer.

Het SaaS team: Je werkt aan de software en doorontwikkeling van het product. Dit is de core business van het bedrijf, dus het is belangrijk dat de kwaliteit hiervan altijd het hoogst is. Hier kom je namelijk veel te werken met RxJS observables wat niet voor iedereen is weggelegd. Je kan bijvoorbeeld denken aan het realiseren van nieuwe features op het product, bug fixing, etc. Full circle front end development op een SaaS.

Het implementatieteam: Je werkt aan de implementatie van de software bij klanten. Hierbij werk je in een scrum team met designers, back- en frontend developers en een product owner. Belangrijk is dat de software nu custom wordt aangepast naar de wensen en behoeften van de klant. Zijn er features die de klant graag wilt, maar nu nog ontbreekt? Die bouw jij! Je kan hierbij denken aan een compleet nieuw klant/plan/dashboard.

Switchen van teams uiteindelijk? Dat kan ook, binnen de organisatie is namelijk veel vrijheid en wordt er goed geluisterd naar jouw ontwikkeling. Nu zoeken ze echter iemand voor het implementatie team!

Wat moet je dan kunnen?

Jaren ervaring zeggen niet altijd alles, het is daarom belangrijk om aantoonbare kennis te hebben dat jij je technisch goed staande kan houden! Echter zijn we niet op zoek naar een junior, dus dit zijn de minimale vereisten:

  • Minimaal 2 jaar ervaring met Angular versie 10 of nieuwer
  • Ervaring in complexe omgevingen
  • Goed in samenwerken
  • Ervaring met observables zoals RxJS

Denk jij dat je het aankan? Voel je vrij om je GitHub of projecten te delen!

Uiteraard krijg je er ook leuke dingen voor terug!

Naast het gave bedrijf waar je mag werken met leuke collega's en uitkijkt over het IJ zijn dit je arbeidsvoorwaarden:

  • Salaris tot €4500 bruto per maand op basis van 40 uur per week
  • 27 vakantiedagen per jaar
  • 32 tot 40 uur per week
  • Laptop naar keuze
  • Hybride werkomgeving, 1 keer per week naar kantoor
  • Workcation naar bijvoorbeeld Portugal of Spanje
  • Opleiding/trainingsbudget
  • Reiskosten vergoeding
  • Premievrij pensioen
  • Aandelen programma
  • Excellentie bonus
  • Uitjes, teambuilding en de bekende vrijmibo
  • Telefoonkosten vergoeding

Wat een lijst! Kom in contact met ons zodat onze consultant met jou kan kijken of dit jouw volgende droombaan is. +31620293364 of mail naar l.verweij@haystackpeople.nl

Angular developer | Open Source
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen