Vast
Vue, TDD , Kubernetes

Front-end developer in de health care sector!

Zie jij jezelf werken als front-end ontwikkelaar bij één van de snelst groeiende medische platformen van Nederland en wil jij écht iets toevoegen aan de medische mogelijkheden van onze maatschappij? Lees dan verder!

Stel je voor, je hebt last van een vervelende kwaal, maar je hebt geen zin om urenlang in de wachtkamer van de dokter te zitten. Hoe irritant is dat? Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht en hoef je tegenwoordig niet meer de deur uit om de zorg te krijgen die je nodig hebt. Met de opkomst van het platform van onze partner kun je namelijk vanuit je eigen comfortabele omgeving snel en gemakkelijk de medische hulp krijgen die je nodig hebt.

Bedrijfsprofiel

Bij onze partner geloven ze in de kracht van digitale zelfregie. Dat betekent dat de consument zelf in staat wordt gesteld om de regie te nemen over hun gezondheid en welzijn. Met behulp van de beste medisch specialistische kennis, producten, informatie en advies kun je zelf bepalen welke behandeling het beste bij jou past. Dat geeft niet alleen een gevoel van controle en autonomie, maar draagt ook bij aan een beter welzijn!

Toch is dit medische bedrijf uit omgeving Breda meer dan alleen een health-platform. Onze partner is een ondernemende club van 50 gedreven professionals die elkaar begroeten met een vrolijk "goedemorgen!" en streven continu naar verbetering. Er is veel vertrouwen in elkaar en er is eerlijkheid in de communicatie. Bij dit gave bedrijf kan je écht waarde toevoegen en jouw talenten en kennis inzetten om samen de missie te volbrengen: de zorg toegankelijk maken voor iedereen. Dus waar wacht je nog op? Ga bij deze gave organisatie werken en draag bij aan een gezondere wereld!

Functie omschrijving

Als front-end developer ben jij verantwoordelijk voor de gebruikerservaring van het platform. Jij bent degene die ervoor zorgt dat het gezicht van de website er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook naadloos aansluit op de backend-functionaliteit. Je hebt oog voor detail en begrijpt dat de eindgebruiker altijd op nummer 1 staat.

Niet alleen bouw je nieuwe functionaliteiten, maar je zorgt er ook voor dat problemen snel en effectief worden opgelost. Je bent voortdurend op zoek naar manieren om de gebruiksvriendelijkheid, onder houdbaarheid en teamprocessen te verbeteren. Je deelt je briljante ideeën met je collega's en zorgt ervoor dat ze ook daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Maar dat is niet alles! Jij bent niet alleen een ontwikkelaar, maar ook een vertaler. Jij begrijpt de wensen en behoeften van onze klanten en vertaalt deze naar een geweldige gebruikerservaring op onze website. Jij bent een kwaliteitsbewaker die er altijd voor zorgt dat de website er geweldig uitziet en perfect werkt.

Maar het belangrijkste is dat jij een ‘teamplayer’ bent. Jij werkt samen met de andere developers om ervoor te zorgen dat we als team de beste resultaten behalen en je staat klaar om elkaar te helpen waar nodig! Jouw persoonlijke kwaliteiten en kennis maken jou de perfecte kandidaat voor deze rol als front-end developer bij deze organisatie! Aarzel niet om te solliciteren en ga jóuw steentje bijdragen aan een betere gezondheidszorg voor iedereen!

Functie eisen

  • HBO werk en denkniveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring als front-end developer
  • Je hebt ervaring met frameworks als VueJS of ReactJS
  • Kennis van Typescript of monorepo is een sterke pré
  • Ervaring bij een commerciële organisatie, bij voorkeur in een B2C startup/ scale-up is een sterke pré
  • Je kunt problemen analyseren en oplossen
  • Je vindt het leuk om met andere developers samen te werken
  • Je vindt het leuk om te werken aan de conversie verhoging en implementatie van videoconsult tools

Arbeidsvoorwaarden

  • Een baan bij één van de snelst groeiende medische platformen van Nederland
  • Een salaris tot 55K met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Thuiswerk- /reiskostenvergoeding
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen
  • Een winstafhankelijke uitkering van maximaal 8,33% van jouw bruto jaarloon
  • Een laptop van de zaak
  • Budget voor opleidingen en trainingen om nog beter te worden in wat je doet
  • Sta-zit bureaus
  • Iedere week vers fruit
  • Flexibele werktijden
  • Veel vrijheid, toffe collega’s, leuke borrels en uitjes


Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV naar j.mulder@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 26 08 47 58

Front-end developer in de health care sector!
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen