Amsterdam of Groningen
Vast
80k
Javascript, React, Typescript

Frontend Developer

Ben jij een sociale en gemotiveerde developer die het fijn vindt om in teamverband te werken? Ben jij een dikke baas in programmeren en kan jij het SaaS product van onze opdrachtgever naar het volgende niveau toe tillen?

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een scale-up dat in 2014 is opgericht. Met 70 medewerkers verdeeld over kantoren in Groningen en Amsterdam werken zij aan een product dat bedrijfsvoering en urenregistratie regelt. Het bedrijf groeit snel en het aantal klanten wat gebruik maakt van de software groeien hard mee. Om deze groei door te zetten, is het van belang dat zij het product blijven verbeteren en innoveren. Zo zorgen zij ervoor dat de klanten succesvol zijn en blijven.

Het product wat zij aanbieden bevat 7 modules. Hier moet je denken aan een CRM systeem, Sales, Projecten, Planning, Urenregistratie, Facturatie en een HRM systeem. Al deze modules zijn in 1 SaaS product gebouwd om ervoor te zorgen dat de klanten overzichtelijk en gemakkelijk alle bedrijfsvoering kunnen regelen.

Dit ga je doen

Als Senior Front-end Software Engineer werk je in je vaste team aan verschillende projecten. Samen met je collega's breng je nieuwe features of refactors naar het gewenste resultaat. De Product Owner zal je team voorzien je van de juiste functionele input, maar vanaf daar neem je het over met je team en kom je in overleg tot een geweldig resultaat.

Je zult in een multidisciplinair team samen aan de Sprint Goals werken. Alles wat je oplevert, wordt tot in de puntjes getest door een Test Engineer. Samen met je collega's maak je duidelijke afspraken over welke patterns gebruikt worden, over de code style, hoe de unit testing uitgevoerd wordt etc. Daarmee zorg je er voor dat de software stabiel, snel, veilig en van hoge kwaliteit is.

Je werkt in sprints van drie weken en zult werken aan aan grotere projecten (epics) of kleinere Product Improvements waarmee je de klanten echt blij maakt en helpt met hun dagelijkse werkzaamheden. Na iedere sprint zul je leren van je successen en fouten door middel van de retrospective. Uiteindelijk zul je op die manier het meest groeien als team, maar ook als individu.

Samen met je Lead maak je ontwikkelplannen zodat je jezelf snel verder kunt ontwikkelen. Zo blijft het werk uitdagend, maar ook leuk en dat is natuurlijk het belangrijkste.

Wat verwachten zij van jou?

  • brede kennis in JS (ES6+), HTML, CSS, CSS-in-JS, React en TypeScript.
  • Je bent leergierig en streeft ernaar om jezelf continu verder te ontwikkelen
  • Je draagt actief bij in de groei en succes van de organisatie.
  • Je bent proactief, enthousiast, ambitieus en hebt een winnaarsmentaliteit

Wat krijg je er voor terug?

  • Salaris tot €6500 bruto per maand
  • De nieuwste MacBook Pro en een telefoonvergoeding.
  • 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld
  • Volledig verzorgde pensioenregeling
  • Iedere 4 weken een ontwikkelplan om het beste uit jezelf te halen
  • Mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur per week te werken
  • Dagelijks verzorgde lunch op kantoor
  • Mogelijkheid om hybride te werken met 2 tot 3 dagen in de week op kantoor

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt of heb jij vragen aan de hand van deze vacature? Neem gerust contact met ons op via e-mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of telefonisch op 0613819717. Bellen is altijd sneller

Frontend Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen