utrecht
Vast
55k
PHP, Laravel, Typescript, Javascript

PHP Developer | Marktleider Benelux

Wil jij bij een van de marktleiders van de Benelux aan de slag gaan als medior PHP Developer?

Bedrijfsprofiel

Onze partner is marktleider op het gebied van webscraping en bestaat nu zo een 13 jaar. Zij hebben als doel om leveranciers, retailers en onderzoeksbureaus efficiënter inzicht in prijs, promotie en e-commerce data te bieden. Zij scrapen verkoopprijzen, promoties, content en positionering data en maken dit inzichtelijk voor klanten door een tool te gebruiken die zij zelf hebben ontwikkeld.

Twee van de drie eigenaren hebben zelf een PHP Achtergrond en hebben het platform ook zelf (mede) ontwikkelt. Inmiddels hebben zij ruim 25 jaar ervaring en werken ook nog fulltime mee in de organisatie. Het voordeel hiervan is dat je goede en inhoudelijke begeleiding krijgt om je PHP Skills verder te ontwikkelen. Je focus zal starten op de back-end, maar mocht je het leuk vinden, dan kan je opgeleid worden tot fullstack developer.

Op dit moment bestaat de organisatie uit 25 professionals waarvan het IT team uit 7 developers

Functie omschrijving

Onze partner is hard aan het groeien, waardoor het van belang is dat hun tooling schaalbaar blijft, maar ook zo ingerocht wordt, dat nieuwe developers snel en makkelijk aan kunnen haken. Om die reden is er een project gestart, waarbij zij stap voor stap hun in-house ontwikkelde tools omzetten naar Laravel. Die zijn namelijk in de eerste instantie geschreven in Plain PHP.

Naast het herschrijven van de huidige tool, is er volop ruimte voor verbetering en optimalisatie. NIet alleen de basis van de huidige code zal herschreven worden, maar zij zullen ook functionaliteiten toevoegen en upgraden.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Huidige tool omschrijven van vanilla PHP naar Laravel 10, inclusief blade templates & components, in combinatie met TailwindCSS, AlpineJS voor het vernieuwen van de tool naar een 2.0 versie
  • Begeleiden van developers die minder ervaring hebben met Laravel dan jij

Functie eisen

Er is heel veel senioriteit in het team, dus je hoeft nog geen master te zijn! De 2 eigenaren doen dit werk al ruim 25 jaar en hebben de mogelijkheid om je op te leiden. Ook fullstack, mocht je daar interesse in hebben.
  • 3 jaar ervaring met PHP, waarbij je ook met Plain PHP gewerkt hebt.
  • Kennis van Laravel
  • Je bent bekend met de standaarden en past deze ook toe (OOP, SOLID, MVC)
  • Je bent analytisch
  • Grote pre als je ook ervaring hebt met JavaScript

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris tot €4000 euro obv 40 uur, afhankelijk van je werkervaring
  • De mogelijkheid om hybride te werken
  • Inhouse ondersteuning vanuit de eigenaren

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nl of bel naar +31 (0)6 30716577

PHP Developer | Marktleider Benelux
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen