Utrecht
Vast
75k
PHP, Symfony, Vue, Node

Senior PHP Developer | Europese marktleider

Wil jij werken als Senior PHP Developer binnen een internationaal bedrijf dat met haar SaaS product marktleider is in Europa?

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is een van oorsprong een Nederlands bedrijf dat al 20 jaar marktleider is met hun SaaS product. Ze helpen internationale retailers en andere merken om de databases te voorzien van inzichtelijke data, zodat ze op basis van de verkregen data een marketingstrategie kunnen bouwen.

Dit alles om de verkoop van de bedrijven te vergroten en te maximaliseren. Door deze manier van werken kunnen klanten online benaderd worden vanuit hun aanwezigheid in de winkel. Zo gaan klanten uit winkels niet verloren. Als ontwikkelaar heb je niet alleen een grote impact binnen je eigen bedrijf, maar je werk zorgt ervoor dat internationale klanten geheel nieuwe strategieën toepassen en de omzet verhogen.

Zo creëren ze een cross channel. Door jarenlange ervaring met grote internationale klanten weten zij wat er bij grote acties komt kijken, hierdoor hebben zij het beste product in de markt waar je aan kunt werken en zelfs kunt verbeteren. Door jou toe te voegen aan het team kunnen zij zich nog verder ontwikkelen. Ze werken voor toffe opdrachtgevers als: Action, Hunkemöller, Hema en Rituals.

Functie omschrijving

Met jouw snelle vingers en PHP kennis zorg je dat de organisatie sneller en efficiënter kan werken om toffe activatiecampagnes in te richten en op te leveren. Binnen dit bedrijf zijn de mogelijkheden eindeloos en de lijnen kort. Je krijgt namelijk alle vrijheid om je coding skills los te laten op verschillende projecten. Zo is er genoeg ruimte om een verbeterslag te maken op het gebied van architectuur of performance. Samen met jouw collega-developers ben je een belangrijke schakel. Want met jouw inzet halen de campagnes onder andere een hoger conversieratio en blijven zij de techniek naar een hoger niveau tillen.

  • Ontwerpen, programmeren, testen en implementeren van nieuwe backend toepassingen.
  • Vastbijten in diverse projecten zoals migratietrajecten, verbeteren van het infrastructuur en optimalisatie van de authenticatie.
  • Testen en verbeteren van bestaande (online) toepassingen.
  • Bieden van technische onderbouwing waar nodig.
  • Geven van feedback en je maakt inschattingen op functionele analyses.

Functie eisen

  • Minimaal 4 jaar ervaring PHP, waarvan je met ten minste een PHP framework gewerkt hebt. Of dit Laravel, Symfony is of een ander framework, dat maakt niet uit.
  • Je weet hoe je moet werken met veelvoorkomende API’s van derden (Google, Facebook, YouTube).
  • Je bent bekend met front-end technologieën zoals HTML, CSS, Vue en Javascript en hebt kennis van de interactie tussen front-end en back-end door middel van HTTP requests.
  • Je kunt omgaan met version control (Git, Github) en het ontwikkelen van API’s (Microservices).
  • Je kunt werken met container technologie (Docker, Docker Compose) en databases (MySQL).

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot €75K obv 40 uur, afhankelijk van je ervaring. Verder bieden zij 25 vakantiedagen, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bieden zij alles wat je nodig hebt om je werk goed uit te kunnen voeren.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nl of bel naar +31 (0)6 3071657

Senior PHP Developer | Europese marktleider
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen