Utrecht
Vast
75k
PHP, Symfony, Javascript

PHP Developer | in de zorg

Vind jij gezondheidszorg belangrijk en wil jij hier een bijdrage in leveren als PHP developer? Wij  bieden jou die optie! 

Bedrijfsprofiel

Onze partner is in 2004 opgericht met als doel de medicatieveiligheid in de GGZ, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, revalidatie en voor vrijgevestigde specialisten te waarborgen. Dit doen zij door apothekers te ondersteunen bij de medicatiebewaking en farmaceutische logistiek.

Hoe zij dit doen? Iedereen kent (helaas) wel mensen die chronisch of langdurig ziek zijn. Deze groep mensen krijgen vaak wat zwaardere medicatie, waarbij je een maximale hoeveelheid mee krijgt. In veel gevallen moeten de apothekers zorgen voor deze hoeveelheid en ook kijken of deze medicatie wel samen gaat met eventuele andere medicatie. Omdat dit zo een belangrijk punt is, is het van belang dat hier een extra check op gedaan wordt. De software van onze partner zorgt ervoor dat dit overzicht ook al bekend is bij de dokter. Zodat er meerdere personen hier een check voor kunnen doen. Daarnaast wordt deze software in de gehele keten gebruikt. Dit houdt in vanaf het moment dat de medicatie wordt voorgeschreven tot het vinkje dat het ingenomen is.

Op dit moment automatiseren zij zo'n 30 fulltime apothekers, verwerken zij 17-18 miljoen medicijndoseringen en enkele miljoenen medicijn voorschriften per jaar. Daarbij zijn zij onderdeel van het traject in de migratie naar de internationale nieuwe medicijn standaarden

Functie omschrijving

Bij onze partner werk je in een enthousiast en professioneel team bestaande uit 20 medewerkers. Zij vinden het belangrijk om zichzelf continu te verbeteren, waarbij het product voorop staat. Loop je vast? Dan zoek je samen met het team naar de beste oplossing.

Iedereen die er werkt, heeft de vrijheid, verantwoordelijkheid en het vertrouwen om zelf bij te dragen aan de verdere professionalisering van de dienstverlening en de eigen groei.

  • Je werkt in het scrumteam mee aan de ontwikkeling van het product en diverse andere oplossingen
  • Je denkt mee over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten
  • Je krijgt de ruimte om zelf ideeën te ontwikkelen en uit te voeren
  • Object georiënteerd programmeren
  • Het delen van kennis met je collega’s op het gebied van ontwikkelen

Functie eisen

Zij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met affiniteit voor de zorg. Je hoeft geen ervaring in de branche te hebben! Het moet je vooral aanspreken.

  • Ervaring met PHP, Symfony
  • Je bent bekend met MySQL, AJAX en jQuery
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen
  • Je bent van nature gestructureerd en resultaatgericht
  • Je bent daadkrachtig, flexibel, communicatief

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot €5500 euro obv 40 uur, afhankelijk van je ervaring. Verder hebben zij een bonusstructuur, worden je reiskosten vergoed, heb je 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nl of bel naar +31 (0)6 3071657

PHP Developer | in de zorg
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen