Rotterdam
Vast
85k
Angular

Angular Developer | Platform builders

Onze partner bouwt eigen softwareproducten voor de uitzendbranche. En dat gaat goed! Binnen een jaar is het  IT-team al stevig gegroeid, en ze zijn nog niet klaar met uitbreiden. Momenteel zijn ze bezig met het uitwerken van nieuwe producten. En als deze eenmaal uitgedacht zijn? Dan kom jij in beeld!

Waar kom je terecht?

Onze klant is een softwareorganisatie die zich voornamelijk richt op het ontwikkelen van oplossingen om vraag en aanbod op de flexibele arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Hun stip aan de horizon? Dé softwareoplossing zijn op de arbeidsmarkt. Waarom? zij willen onze klanten succesvol maken. zij willen dat jij kan blijven doen waar je goed in bent. Daarom pakken wij de rest op. En de geboekte successen? Die vieren ze samen.

Wat kun je verachten?

Jij bent een codekraker die weet van aanpakken. Je vindt het leuk om samen te bouwen aan een jonge softwareoplossing die de markt uitdaagt. De afwisseling van zelfstandig bouwen en je storten in het oplossen van een knelpunt en dan juist weer samen met je collega’s werken naar de beste oplossing past je goed. Agile werken is je niet vreemd, je doet graag de juiste dingen in de juiste volgorde. Natuurlijk ben je stressbestendig en analytisch sterk. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, en zoekt een club om voor te werken waar energie, innovatie en gezelligheid hand in hand gaan.

Hier herken jij jezelf in:

Je hebt een goed stel hersens op minimaal hbo-werk- en denkniveau, geverifieerd door een diploma of een goede uitleg van waarom je dat diploma daar niet voor nodig had. Ook heb je:

  • Kennis van Angular 2+/Typescript, Entity framework, MSSQL, HTML/SCSS;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in vloeiend Nederlands, zodat je minder technische collega’s van Sales en Marketing kunt uitleggen waarom bovenstaande geen rare lettervermicelli is;
  • Bij voorkeur ook ervaring met Azure, Bootstrap en agile/scrum werken.

What's in it for you?

  • Een salaris tussen €3.500 en €5.600 (o.b.v. van je ervaring, skills en potentie);
  • Meegroeien door hun aandelenregeling voor personeel;
  • De mogelijkheden voor een auto / fiets van de zaak of een volledige reiskostenvergoeding;
  • 30 vakantiedagen en 8% vakantiegeld;
  • Een baan bij het jongste bedrijf dat in 2022 de LinkedIn ranglijst voor Top 10 Startups heeft gehaald;
  • Een werkplek in het mooiste kantoor van Rotterdam.
Angular Developer | Platform builders
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen