Schiphol
Vast
60k
React, React Native , Node

Medior/Senior React developer

Bijdragen aan de grootste export van Nederland?

Wat doen ze dan?

Onze klant is de internationale marktleider als het gaat om B2B distributie in de sierteeltsector. Dit doen zij vanuit verschillende labels om elk niveau van sierteelt te kunnen voorzien van kwaliteit. Dit doen zij door drie schakels: Bloemist, Groothandel en Retail. Vanuit een gecentraliseerd systeem regelen zij via het "house of service" dat elk onderdeel van de organisatie een oplossing op maat krijgt. Vanuit dit domein opereert de afdeling Data en IT. Zij zijn verantwoordelijk voor de doorontwikkelen en het spotten van kansen op innovatie om zo de labels mee te laten bewegen met de tijd. Zo lopen zij voorop met hun web en mobiele applicaties om klanten over de gehele wereld te bedienen. Zo kan je denken aan landen als Ecuador, Colombia, Frankrijk, Italië, Duitsland en de Verenigde Staten.

Door de jarenlange ervaring van onze klant zijn veel partijen aangesloten bij de organisatie en is er een powerhouse ontstaan van meer dan 2300 medewerkers. Om dit alles goed te laten verlopen is er een sterk systeem nodig. Die is er ontwikkeld in de vorm van een eigen mobiele applicatie.

Wat kom jij te doen?

Gezien het belang van automatisering voor de sector en de vele partners (en diens business to business relaties) die van deze webapplicaties en apps afhankelijk zijn, is het aan jou en jouw team de primaire taak om ervoor te zorgen dat alle processen zonder problemen verlopen. Dit alles om geen inkomsten mis te lopen en foutieve, onvolledige of vertraagde zendingen naar de andere kant van de wereld te voorkomen.

Daarom kom jij als Medior of Senior te werken in het IT team van onze klant. Dit team is een multi-disciplinair team van 18FTE die gezamenlijk werken aan de door ontwikkeling van de webshop & mobiele app.

Jij wordt de leidend voorman aan de frontend en daarmeer verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en richting van de web en mobile apps. Je neemt de verantwoordelijkheid over de projecten bent het eerste aanspreekpunt van een tweetal junioren en kan jezelf dan ook doorontwikkelen in de richting van lead. Een van de projecten is de verdere ontwikkeling van een full service app voor een van de (interne) klanten. Je bemoeit je met de architectuur en schroomt niet om innovatieve ideeën op tafel te leggen. Op den duur houd je je ook meer bezig met de front-end van de webapplicaties, dus naast native React moet webdevelopment op React ook jouw interesse hebben.

Wie ben jij?

De ontwikkelingen in deze sector gaan hard, daarom ben jij iemand die ook zichzelf wil ontwikkelen om mee te kunnen groeien met het bedrijf. Denk hierbij aan cursussen volgen en beurzen bijwonen namens de organisatie. Je staat hierbij sterk in je schoenen om je visie en mening over de nieuwe technologieën te delen en te implementeren. Communicatie is dus belangrijk in jouw rol.

Daarnaast heb je minimaal 3 jaar ervaring met:

  • React
  • JavaScript
  • Kennis van mobile development zoals React native, Swift of Objective-C

En aantoonbare ervaring op het gebied van architectuur en applicaties.

Wat krijg je ervoor terug?

  • De mogelijkheid om jezelf tot een steunpilaar te ontwikkelen binnen een grote internationale organisatie.
  • Een instapsalaris tot €60k
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Een goed pensioen
  • Hybride werkomgeving (ca 2 dagen per week)
  • Laptop
  • Telefoon
  • Reiskostenvergoeding
  • Een bloemetje van de zaak, elke twee weken ;)

Ben jij er klaar voor om projecten te leiden en ontwikkelen van internationale omvang? Goed nieuws de rol staat open en het enige wat jij hoeft te doen is reageren!

Je kan mij bereiken op +31620293364 of mail naar l.verweij@haystackpeople.nl

Medior/Senior React developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen