Amsterdam
Vast
70k
Ruby, React, Node, Rust , Java

Medior Ruby (RonR) developer

Op zoek naar een omgeving waar je je kan ontwikkelen in de voor jou meest interessante richting? Waar je jouw kennis en ervaring op het gebied van Ruby on Rails kan inzetten, maar je ook aan de slag kan met Node.Js, React of wellicht zelfs Java or Rust? 

Bedrijfsprofiel

Begin 2000 zag dit het bedrijf het levenslicht en nog altijd zijn er developers en klanten betrokken van het eerste uur. Bedrijven vooruit stuwen door elegante software oplossingen is volgens hen de manier om steeds weer (samen) voor nieuwe, interessante uitdagingen te komen staan.

Je zou ze agency moeten noemen gezien hun werk voor klanten, maar gezien de lange looptijd van projecten en recurring business, maar ook zeker de petprojects intern, zitten ze eigenlijk meer tussen agency en product-company in.

Deze down-to-earth club heeft een internationaal team van 15 technische collega's. Hier geen PO's en PM's, maar gretige developers waarvan de meer ervaren collega's als klantverantwoordelijke het contact verzorgen met de klant. Verwacht hier geen sales. Deze engineers brengen advies uit vanuit hun passie om kwalitatief hoogstaande software te leveren en dit leidt dan soms tot nieuwe initiatieven.

Functie omschrijving

Als Medior Ruby Developer ben je eigenlijk veel meer dan alleen een Ruby on Rails developer. Want hoewel men veel en enthousiast gebruik maakt van Ruby en React/Redux, is de mentaliteit binnen deze club dat een tool niet een doel an sich is. En dus vraagt iedere omgeving en ieder project om een eigen aanpak.

Alle developers hier zijn in de basis Full-stack engineers. Al leunt de 1 meer naar backend en devops en de ander meer naar de frontend. Omdat het werk als team wordt verdeeld, kun je feitelijk gewoon je hand opsteken als je betrokken wilt zijn.

Projecten varieren van image optimisation tools, en internationale belasting teruggave systemen tot een corona-check app integratie en product configurator voor een multinational.

Functie eisen

- HBO / WO werk- en denkniveau
- 3+ jaar professionele ervaring
- Goede kennis van de OO gedachtegang en design patterns + principles
- Ervaring met en/of interesse in Ruby on Rails en React
- Down-to-earth
- Passie voor development
- Ervaring met meer dan 1 programmeertaal
- Goede sociale / communicatieve vaardigheden of de wens hierin te groeien

Arbeidsvoorwaarden

- € 3000 - 4400 (32-40u)
- 25 vakantiedagen
- Lunch
- Flexibiliteit in thuiswerken en werktijden
- Jaarlijkse toetsenbord-vrije trips
- Reiskostenvergoeding (19ct of NS Businesscard)
- Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei
- Ruimte voor het bijwonen van seminars en congressen
- Iphone en Macbook Pro



Meer informatie?
Wil je meer weten over deze specifieke positie, neem dan contact op met onze collega Roy van der Meer. Hij kan je meer vertellen over deze functie (roy@haystackpeople.nl / 06241002267).

Medior Ruby (RonR) developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Marlena. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken via m.issa@haystackpeople.nl of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Marlena Issa

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen