Hoofddorp
Vast
32k, 40k
PHP, Drupal, Wordpress, Laravel, Symfony

Junior Backend Developer

Zoek jij een werkomgeving waar jij je in development verder kan ontwikkelen? Vind je het gaaf om in een werkomgeving terecht te komen waar je vooral veel kan leren, groeien, maar waar je ook alle ruimte krijgt om zelfstandig te werken?

Lees even verder, want dit is de ideale omgeving voor de verdere groei in je carrière! 

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is het meest toonaangevende onafhankelijke media- en performancemarketingbureau van de Benelux, met vestigingen in Hoofddorp en Brussel. Zij laten hun mensen excelleren, die op hun beurt de klanten laten uitblinken en opvallen. Zij zijn de afgelopen jaren geregeld in de prijzen gevallen voor het werk dat zij leveren. Zo zijn zij de afgelopen 8 jaar constant in de top 5 terecht gekomen van beste Mediabureau in Nederland. De ultieme erkenning kregen zij in 2019: een award voor Mediabureau van het Jaar. Daar zijn ze nog steeds heel trots op.

Hun onafhankelijkheid is een groot goed. Dit vertaalt zich in volledige vrijheid in de keuzes die zij maken en 100% transparantie naar alle klanten. De vrijheid om hun eigen weg te kiezen helpt ze om vrij en onafhankelijk te denken en te doen. Zo halen zij het beste uit hunzelf, elkaar en de klanten. Zij gaan daarin verder dan alleen media en kijken graag naar het bredere businessvraagstuk. Momenteel schrijven ze met elkaar jaarlijks zo’n veertig succesverhalen. Binnen tien jaar moeten dat er 365 zijn: één geslaagd project voor elke dag van het jaar. En daar kunnen zij jouw hulp als Backend Developer goed bij gebruiken.

Functie omschrijving

Je komt te werken in een multidisciplinair team waar je onderdeel wordt van het "Create team". Bij aanvang zul je als Junior Developer hun projecten en codebase leren kennen door kleine wijzigingen te doen en nieuwe features toe te voegen. Daarnaast kom je te werken aan CMS gerelateerde projecten (denk aan Drupal of Wordpress) en projecten in PHP/Laravel/Symfony waar jij updates gaat doorvoeren en tickets gaat oppakken. Geleidelijk zul je in samenwerking met je collega’s steeds meer ruimte krijgen om extra verantwoordelijkheden op te pakken.

Functie eisen

  • Mbo- of hbo-werk- en -denkniveau.
  • Ervaring met cms-systemen (bij voorkeur Drupal of Wordpress).
  • Ervaring met Composer, GIT en NPM.
  • Basiskennis van HTML, CSS, JavaScript en PHP.
  • Kennis van frameworks (Laravel/Symfony) is een pre.
  • Ervaring met Docker? Niet noodzakelijk, wel fijn.
  • Goede communicatieskills.

Arbeidsvoorwaarden

  • Functie voor 32 tot 40 uur.
  • Salaris tot €3000 bruto per maand
  • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden.
  • Een fijne werksfeer en toffe collega’s die voor elkaar klaarstaan.
  • Goede pensioen- en bonusregelingen.
  • Laptop en reiskosten-, telefoon- en internetvergoeding.
  • Fijne combinatie van thuis en op kantoor

Heb ik hiermee jouw interesse gewekt, of heb jij vragen aan de hand van deze vacature? Neem gerust contact met ons op via e-mail op s.mirkovic@haystackpeople.nl of telefonisch op 0613819717. Bellen is altijd sneller

Junior Backend Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen