Nederhorst Den Berg
Vast
70k
PHP

Medior PHP Developer

Wil je bij een van de grootste e-commerce bedrijven van Nederland aan de slag?! 

Bedrijfsprofiel

Met bijna 4 miljoen klanten is onze klant de online marktleider in printer- en kantoorbenodigdheden. Dit succes is onder andere te danken aan het door hen zelf ontwikkelde e-commerce platform en ERP-systeem. Niet alleen onze opdrachtgever maakt hier gebruik van, maar ook hun zusterbedrijven en hun internationale webwinkels. Als PHP Developer wordt jouw werk dan ook direct ingezet bij meerdere webshops in meerdere landen in Europa.

De IT-afdeling bestaat momenteel uit zo'n 50 medewerkers, die samen een enorme hoeveelheid kennis en ervaring hebben. Omringd door ervaren ontwikkelaars, leer je in een snel tempo, wat op zijn beurt veel carrièremogelijkheden in onze organisatie zal openen. De afdeling (en het aantal medewerkers) groeit snel en hun doel is om uit te breiden naar 10 scrumteams.

O, ook in de IT houden ze meer van een informele sfeer! Naast hard werken is er ook genoeg ruimte voor plezier!

Functie omschrijving

Je komt terecht in een van de 6 scrumteams, die elk werken met sprints van 2 tot 3 weken. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan de applicaties die zij intern ontwikkelen (bijvoorbeeld het toevoegen van nieuwe functies aan onze webshops of het verbeteren van onze logistieke systemen). Ze werken continu aan verbeteringen! Komt een van je collega's er niet uit? Dan willen we graag dat je inspringt en die persoon helpt bij het vinden van die oplossing.

Ook reserveren zij tijd voor innovatiedagen. Op deze dagen kun je tijd besteden aan innovatieve projecten die jou aanspreken. Laat je creativiteit de vrije loop op de meest interessante vraagstukken en breng verbeteringen aan waar het hele bedrijf van profiteert. Alles is mogelijk.

Hun tech-stack omvat PHP 8.0, ElasticSearch, RabbitMQ, Redis en MySQL 8. Natuurlijk houden ze dit up-to-date en staan ze open voor nieuwe ideeën en technologieën. Als je niet bang bent voor complexe migraties (zoals latin1 naar utf8) en je vertrouwd bent met het ontwikkelen van volledig nieuwe technische functies, dan kunnen ze je hulp gebruiken! Symfony is hun basis bij het schrijven van code in de backend, terwijl ze voor de frontend TypeScript gebruiken.

Functie eisen

  • HBO denk- en werkniveau
  • Ervaring met PHP
  • Objectgeoriënteerd programmeren is je tweede natuur.
  • Kennis van TypeScript is een pluspunt.
  • Je bent leergierig en ambitieus.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris op basis van jouw kennis
  • Een traject waarin je trainingen krijgt, obv jouw behoeftes.
  • Auto van de zaak
  • Goed secundair pakket
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nl of bel naar +31 (0)6 30 71 65 77
Medior PHP Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen