Amsterdam
Vast
40k, 45k, 50k, 60k, 65k, 70k, 75k
PHP, Symfony, TDD , Javascript

PHP Developer | New Media

  • Wil je ook graag werken aan software met echte impact? 
  • Wil jij werken aan software die gebruikt wordt door meer dan een miljoen mensen per maand? 
  • Wil je ook graag echt het verschil kunnen maken voor een organisatie? 
  • Werk jij het liefst aan complexe omgevingen die one-of-a-kind zijn?

Lees dan snel deze vacature over deze ondernemende partij in de mediawereld!

Waar ga je werken?

Onze partner is al meer dan 15 jaar actief in de wereld van vakbladen, en eigenlijk zijn ze hier wel de beste in. De bladen die zij hebben worden vooral op C/Management level gelezen en de artikelen die hun journalisten schrijven veranderen de wereld van morgen (letterlijk).

Aan het roer van deze organisatie staat een rasondernemer die bij het grote publiek vooral bekend is als graag geziene gast in een populair tv-programma over investeren. Deze ondernemersgeest is terug te vinden in het DNA van de hele organisatie. Om te beginnen met groei. Want ondernemen, is groeien.

Een kleine 4,5 jaar geleden bestond de organisatie nog uit 5 bladen en 45 man. Ondertussen zijn we 9 overnames verder en is dit bedrijf verantwoordelijk voor verschillende top merken binnen de vakbladen gelezen door o.a. de beste Finance, HR en Marketing professionals.

Ondernemen is naast groeien ook experimenteren, afgaan, maar vooral goed naar je gevoel luisteren. Dit is ook iets wat wordt aangemoedigd binnen dit bedrijf.

Om een voorbeeld te noemen. Toen in 2020 de pandemie begon en alle kantoorgebouwen in Nederland leeg stonden was het natuurlijk zonde om maandelijks duizenden euro's te verbranden voor een magazine dat niemand meer leest, want iedereen zat thuis. Binnen een week was een nieuw idee ontstaan van een talkshow, was de studio gebouwd en hebben ze er voor gezorgd dat de lezers kijkers zijn geworden. Deze kernwaarde zorgt er voor dat er wordt geïnnoveerd en meerwaarde wordt geboden.

Daarnaast kent iedereen elkaar ook, of heeft elkaar in ieder geval een keertje gezien. Want dat is belangrijk. Je werk moet een toevoeging op je leven zijn niet een afbreuk.

Wat ga je nou doen?

In jouw rol als PHP Developer kom je te werken in een dynamische en ambitieuze omgeving. Je gaat hier werken aan een zelf ontworpen publishing platform, zo kun je direct met je collega’s samen het verschil maken.

Dat betekent dat jij direct een belangrijke rol gaat spelen in het bepalen van de technologie en architectuur en het bouwen van de uiteindelijke oplossing. De projecten hier hebben een lange doorloopperiode. Zo lever jij niet alleen een eerste versie van het platform op, maar blijf je voor lange termijn verbonden om dit verder door te ontwikkelen. Zo zie jij continu de resultaten van jouw werk.

Wat wordt er gevraagd?

  • Je hebt 1-5 jaar ervaring als (PHP) Software Engineer en gebruikt daarbij de SOLID principes
  • Je schrijft al goede software en je wilt je verdiepen in architectuur vraagstukken.
  • Je bent bekend met zaken als DTO’s, Value Objects en Repositories
  • Je beseft het belang van het schrijven van goede tests
  • Je bent in staat technische zaken goed te bespreken met je collega's
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wat ga je krijgen?

  • Tot €80K op basis van kennis en ervaring.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels thuis te werken
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Een Dell XPS of Macbook met OS naar keuze, aangevuld met een 27” extra scherm en de benodigde randapparatuur
  • Reiskostenvergoeding
  • 36 uur werken, maar voor 40 uur uitbetaald
  • Geen vakantiegeld maar een persoonlijk keuzebudget van 12%

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV naar r.sadloe@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 83 93 19 68.

PHP Developer | New Media
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Rashied. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31683931968 of vul vrijblijvend het contact formulier in!

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen