Den Bosch
Detachering / Midlance
80k

Frontend Developer

Deze detacheerder gelooft dat alles begint bij de medewerker, niet de aandeelhouder. Daarom is het het hun missie om elke professional te geven wat ze verdienen. Letterlijk en figuurlijk. Dit doen zij door jou centraal te zetten met alles wat ze doen, van een eerlijk bedrijfsmodel tot bourgondische service.

Bedrijfsprofiel

Een jong bedrijf dat de afgelopen jaren een exponentiële groei heeft doorgemaakt door hun unieke, oprechte werkwijze in de arbeidsmarkt. Open en echt, dat is waar ze voor staan. Deze organisatie luistert net zo goed en zijn net zo open naar hun talenten als naar hun opdrachtgevers. Zij zijn slim, dus moeten zij dat ook zijn. Zo is iedereen blij en behalen ze samen snel betere resultaten. Hier werk je samen met een team van jonge en ambitieuze mensen vanuit hartje Den Bosch. Ze werken nauw samen met grote organisaties op de arbeidsmarkt en met studenten- en studieverenigingen.

Waarom staat klant of aandeelhouder altijd centraal? Leuk die aandeelhouderseconomie, maar zonder jou komen ze nergens. Tijd voor een nieuwe beweging. Noem het de medewerkerseconomie. Bij deze organisatie sta jij centraal. Simpelweg omdat jij het verdient. Letterlijk en figuurlijk. Bij deze vernieuwende detacheerder kan je rekenen op royale en transparante verdiensten, bourgondische service, inspirerende collega’s en opdrachten bij gave organisaties. Want als ze bij jou beginnen, wordt de organisatie en hun klant vanzelf beloond. Ook zij maken winst. Maar wel op een leuke en eerlijk manier en niet over rug van medewerker of klant.

Via hun transparante en eerlijke verdien model ga jij aan de slag bij een van de partners. Jij weet voor welk uurtarief jij bij de klant zit en welk gedeelte daarvan naar jou gaat. De partner weet dat ook. Dit zorgt voor een veilige en vertrouwde omgeving waarin je samen bijzondere projecten neer kan zetten.

Afhankelijk van jouw kennis, expertise en ambities zoeken jullie samen een opdracht voor jou. Door hun jarenlange ervaring binnen de wereld van IT en FinOps hebben zij een groot partner-netwerk waarin zij jou de gaafste projecten kunnen bieden.

Functie omschrijving

Samen met jouw persoonlijke Talent Manager stippelen jullie de route van jouw carrière uit. Er zijn verschillende modellen die aansluiten op ieder moment van jouw carrière: Een model waarbij je in vaste dienst treedt bij de organisatie en een connect model, waardoor jij nog meer overhoudt als jij je eigen opdracht vindt. Uiteindelijk ook een ZZP model om jou te ondersteunen zodra jij zelf wilt gaan ondernemen. Op ieder moment voel jij de steun van de volledige groep. Dat is nou samen ondernemen!

Functie eisen

Je bent positief ingesteld, klantgericht en gedreven. Je wilt jezelf voortdurend verbeteren en je staat open voor veranderingen die ertoe leiden dat je als team beter wordt. Je bent onafhankelijk, maar tegelijkertijd ben je ook een echte teamplayer. Herken jij jezelf hierin? Check dan je profiel:

  • Je hebt een afgeronde studie op hbo- of wo-niveau;
  • Je hebt tenminste 4 jaar fulltime werkervaring op het gebied van Front-end Development;
  • Je hebt relevante en aantoonbare ervaring binnen Enterprise organisaties of Digital Agencies;
  • Je hebt ervaring met de laatste javascript frameworks als Angular, React of Vue;
  • Je hebt een portfolio waar je trots op bent;
  • Je beschikt over goede consultancy skills;
  • Je kunt je vinden in onze kernwaarden slim, snel, echt open & impact.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een transparant verdienmodel waarbij jij een vast basissalaris krijgt;
  • Een bonus op basis van de uren die jij hebt gewerkt!
  • Een keuzebudget die jij in mag zetten aan hetgeen jij van belang vindt. Bijvoorbeeld het volgen van een opleiding of het behalen van certificaten;
  • Gave opdrachten bij partners in technisch uitdagende omgevingen;
  • De vrijheid om mee te denken en mee te ondernemen met de organisatie;
  • De Happy Scorecard om te verzekeren dat jij het goed naar je zin hebt.

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via het sollicitatie formulier of stuur je CV naar s.koehler@haystackpeople.nl. Bellen is altijd sneller, dat kan op +31 (0)6 27 28 42 67.

Frontend Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Stijn. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31627284267 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Stijn Koehler

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen