Utrecht
Vast
75k
PHP, Laravel, Symfony

Senior PHP Developer / Utrecht

Wil je als PHP developer aan de slag bij de IT partner voor onder andere Robidus, Koninklijke Horeca Nederland en UMC Utrecht? Lees dan verder! 

Bedrijfsprofiel

Dit bedrijf is een full-service softwarepartner om de digitalisering bij hun klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Vanuit bedrijfskundig perspectief doorgronden zij uitdagingen en ambities van de business en voorzien hen vervolgens in alles wat nodig is voor (blijvend) succes. En dan bedoelen zij ook echt alles! Dus of dit nou Cloud native software, mobiele apps of koppelingen zijn, alles is mogelijk.

Zij zijn zo een 10 jaar geleden opgericht en inmiddels zijn zij uitgegroeid tot 40 specialisten, verdeeld over 6 scrum teams. In elk team zitten (in ieder geval) front-end & back-end developers, er is een scrummaster en natuurlijk de product owner, voor de business kant. Zij zijn zowel ISO 9001 als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd. Verder zijn zij mede-oprichter van de Dutch Laravel Foundation en hebben zij het keurmerk voor PSPO en PSM.

Op dit moment zijn zij de IT partner voor hun klanten, om hoogwaardige applicaties te bouwen, omdat de klant dit zelf niet kan. Ik zeg hier wel klant, maar eigenlijk is het een partnership die je aan gaat. Dit gaat namelijk niet over korte projecten, maar een langdurige samenwerking van minimaal 5 tot 8 jaar. Dit is ook de reden dat je niet met meer dan 4 klanten per jaar werkt. Kwaliteit over kwantiteit!

Zij hebben als missie om de digitale transformatie voor iedereen mogelijk en makkelijk te maken. De bedrijven en organisaties waar zij mee samenwerken, komen uit verschillende branches met allemaal hun eigen omstandigheden, uitdagingen en kansen. Voorbeelden van branches waarin zij actief zijn: FinTech, SaaS, Zorg, Vastgoed en Cloudcomputing. Wat zij wel met elkaar gemeen hebben is dat zij bedrijfskritische softwareoplossingen toevertrouwen aan de organisatie.

Om het proces vanuit elk perspectief zo efficiënt en transparant mogelijk te maken, hebben zij een intern platform ontwikkeld, die alle technische beslissingen in kaart brengt. Dit is niet alleen prettig als Product Owner, maar ook als klant is het proces beter te begrijpen en een stuk inzichtelijker.

Functie omschrijving

Als Senior PHP developer neem je de technische leiding binnen complexe Laravel- en Symfony projecten. Jij kunt een vertaalslag maken van concepten en ideeën, naar concrete softwareoplossingen en bent het aanspreekpunt voor de software-ontwikkelingstrajecten die op de roadmap staan. Ook ben je verantwoordelijk voor het bevorderen van herbruikbare code door toepassing van gestandaardiseerde modules/packages en het onderzoeken van nieuwe technieken.

Je zult nauw samen werken met de Head of Technology. In een vroeg stadium van het project breng je jouw creativiteit, kennis en ervaring in om met het team te bepalen welke aanpak, structuur en technische uitvoerig word gekozen om tot een elegante, effectieve oplossing te komen. Je hebt een verbindende rol, waarin je altijd meedenkt en communiceert met de klant.

  • Het technisch uitdenken van webapplicaties (architectuur, ERD, Use Cases etc.)
  • Schrijven van tests (Unit, Feature en Browser tests)
  • Het verder uitbouwen van nieuwe modules
  • Code reviews uitvoeren en verwerken met collega's

Functie eisen

  • 4+ jaar ervaring met PHP (Laravel/Symfony)
  • Een uitstekende basis in OOP en architectuur (UML, Design Patterns, DDD en Solid)
  • Communicatief vaardig
  • Ervaring met Agile Scrum

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris tot 75k, goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding en variabele werktijden. Ook kun je jezelf verder te ontwikkelen via externe opleidingen.
Je krijgt een uitdagende werkomgeving en gaat werken aan projecten met impact in verschillende branches. Daarbij heb je veel eigen verantwoordelijkheid en mag je meebouwen aan ons softwarebedrijf en de werkprocessen.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je CV en motivatie naar j.kranenburg@haystackpeople.nl of bel naar +31 (0)6 30 71 65 77
Senior PHP Developer / Utrecht
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Jill. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31630716577 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Jill Kranenburg

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen