Eindhoven
Vast
55k
PHP, Laravel, Symfony

Senior PHP Developer

Ben jij een senior PHP developer uit de regio van Eindhoven, Den Bosch of Tilburg en ben jij op zoek naar een baan die zowel het bourgondische van Den Bosch en het technische van Eindhoven combineert? Dan zou ik je aanraden deze vacature te lezen.

Het Bedrijf

Deze organisatie is al meer dan 10 jaar actief als een integraal onderdeel van de business van hun klanten. Wat begon als een kleine onderneming die maatwerk software bouwde voor hun klanten; is uitgegroeid tot een stabiel modern bedrijf dat de best practices van scrum toepast om zelfsturend applicaties te bouwen met Laravel en Vue.

Ze werken nu met 2 scrum teams met een goede verdeling tussen backend en frontend developers en samen werken ze direct met de klant aan hun software. De klanten variëren sterk en het zijn klanten waar een lange samenwerking mee is. Dat geeft de vrijheid om verschillende dingen te kunnen proberen in een omgeving waar het ook toegelaten wordt vanwege het vertrouwen dat de klanten hebben.

De cultuur is gezellig en bourgondisch. De oprichter van het bedrijf is gewoon relaxed. Wees gewoon jezelf, en da tis oke. Sterker nog dit wordt ook erg gemotiveerd. Zo hebben ze een persoonlijke coach om er voor te zorgen dat iedereen zichzelf goed, vertrouwd en veilig voelt. Ik heb dit niet vaak gezien bij een bedrijf en ik vind dit tof want ik weet hoeveel mensen zichzelf niet goed voelen op hun werk en daar niet naar wordt geluisterd. Flinke kudo's hiervoor van mij in ieder geval.

En soms gaan ze ook samen op vakantie.

De Functie

Je gaat werken als backend programmeur. Verassing!

Kijk ik kan hier een heel mooi verhaal op gaan schrijven over hoe hier de beste code ninja's (kots) werken aan de aller hipste applicaties met bleeding edge tech alleen dan maak ik het allemaal mooier dan het is. De realiteit is eigenlijk zo:

Hier werken mensen die van programmeren houden, gezelligheid, een speciaalbiertje op zijn tijd en domme grappen. En als de werkdag weer voorbij is dan is dat prima morgen gaan we weer gezellig verder. Natuurlijk, werken hier gemotiveerde mensen en wordt er met goede tech gewerkt maar de focus is stabiele applicaties bouwen voor hun klanten en als bonus gaan ze zelf een applicatie in de markt zetten.

Je hebt dus een goede variatie van maatwerk applicaties bouwen met Laravel en Vue, in een zelfsturend team met de klant èn een intern product tot in de puntjes doorontwikkelen.

Ik kan me een slechtere baan voorstellen. Zo een waar alles een competitie is bijvoorbeeld. Dit is leuker. Fijner voor je hoofd ook.

Wat moet jij kunnen?

  • Programmeren (goh). Ze bouwen alles met Laravel in de backend dus het is handig als je bekend bent met de standaarden die in een modern MVC framework worden gehanteerd. Het is dus geen ramp als je bijvoorbeeld met Symfony werkt.
  • Dit heb je ongeveer 4/5 jaartjes gedaan want dan weet iemand over het algemeen wel wat er voor nodig is om iets op te zetten op een goede manier zodat niet alles over een half jaar in elkaar stort.
  • Vue.js ervaring is leuk, niet een must.
  • Een domme grap kunnen vertellen?
  • HBO werk en denk niveau is nog zo'n container begrip waarvan ik eigenlijk niet weet wat het betekend maar het is wel belangrijk dat je pro-actief te werk gaat en denkt in oplossingen in plaats van problemen.

Wat krijg je er voor terug?

  • Salaris tussen de 3000 en 4500 afhankelijk van ervaring. Hoe hoger je salaris hoe meer senior je moet zijn uiteraard.
  • 25 vakantiedagen
  • 8% vakantiegeld
  • Pensioensregeling
  • Een persoonlijke coach (nog steeds, dit is erg tof)
  • Tripjes
  • Gezelligheid
  • Gewoon een relaxte baan

Vind je dit interessant? Solliciteer dan hier of stuur een email naar a.janssen@haystackpeople.nl of bel naar 0682099493

Senior PHP Developer
Solliciteer direct
Advies nodig?

Ik help je op weg!

Hey, ik ben Arnold. Heb je advies nodig over deze vacature of wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Ik sta voor je klaar! Je kunt mij bereiken op +31682099493 of vul vrijblijvend het contact formulier in!
Arnold Janssen

De intake

Waar liggen jouw ambities, groeimogelijkheden en wensen als professional? Wij challengen jou om je ideale plaatje helder te krijgen.

Battle plan

Een menukaart is er niets bij. Wij leggen jou een selectie aan bedrijven voor voordat we ten aanval overgaan.

Interviews

Een goede eerste indruk maak je maar 1 keer. Daarom is een goede voorbereiding het halve werk. Natuurlijk doen wij dit samen!

Gefeliciteerd

Een wederzijdse match? Mooi! Voordat we jou officieel feliciteren, zorgen we voor de beste deal.

Anderen bekeken ook

Haystack People heeft veel geïnvesteerd in vakinhoudelijke en marktkennis. Wij hebben een helder beeld van de processen van onze klanten en weten op hoogstaand niveau.

Blijf op de hoogte!

software developers scrum masters CTO's & IT Managers

Inloggen